|
|
||||
|
||||
![]()
Μου κανει εντυπωση,γιατι εχω την αισθηση πως αν βαλω το δικο μου 2026 σε 60αρι ενυδρειο,θα πεταει νερα απο εξω.Θα περιμενουμε το βιντεο.Στον δεικτη πιεσης ποση πιεση δειχνει;
|
||||
|
||||
![]()
πάρε ένα άδειο δοχείο μεγαλούτσικο, για να προλάβεις να μετρήσεις
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σωστα δεν τον σκεφτηκα τον δεικτη πιεσης. Στο τερμα ειναι καρφωμενο το μπιλακι. Αρα μαλλον ακυρη η συγκριση. Παντως μολις συνειδητοποιησα τι σημαινει διαφορα πιεσης λογω υψους, υλικων και σωληνων. Χαοτικη διαφορα. Θα βγαλω βιντεο. Genecr οταν γεμισω το 450αρι με την 1250 θα το κανω, θα δουμε τοτε. Θεωρητικα σε 20 λεπτα πρεπει ναχει γεμισει.
------------------------- Δεν ξερω τι εγινε αλλα εχω ιντερνετ. ![]() Oριστε...συγχωρεστε μου τα σχολια, η κοπελα μου ειχε μαζευτει στην ακρη αγκαλια με τη σφουγγαριστρα. http://www.youtube.com/watch?v=3Ce7t...ature=youtu.be Για πειτε γνωμες. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κουραμπιές : 12-10-12 στις 00:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ρε φιλαράκι..με μια τέτοια αδειάσαμε 80 ενυδρέια τις προάλλες στο διαγωνισμό..!!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
2m μανομετρικο εχει ναι. Απλα συγκρινα ονομαστικες παροχες ρε συ.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε και το spraybar στο φιλτρο να δεις τι αναταραξη θα κανει.Μια χαρα δουλευει το φιλτρο σου.Μην το συγκρινεις με την αντλια.Αν θες σωνει και καλα να το συγκρινεις,ενωσε την αντλια με το λαστιχο της εισαγωγης του φιλτρου και με το ανοιξε τη(χωρις να εχεις το φιλτρο στην πριζα).
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα με το EHEIM 2028 | SpyrosK | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 27-09-09 16:23 |
2028 eheim | water polo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 04-06-08 11:27 |
Ερώτηση για Eheim 2028. | xaftel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 13-02-08 21:51 |
EHEIM professionel II 2028 | parashos_ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 19 | 12-01-08 20:25 |