|
|
||||
|
||||
![]()
το θεμα ειναι οτι το ενυδρείο ειναι στημένο,και θα πρέπει η να το ξεστησω η να αδειάσω τουλ 60%νερο.... οπότε την χορδη την αποκλείω*και εχω και πολλές ρε γαμωτο
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχω αλλαξει μπαλαστ στο ριο125. ευκολο ειναι αλλα την ενγχειρηση δε θα την αποφυγεις απλα θα το κανεις προσεχτικα απο τις ακρες για να ξαναμπει μετα το κομμενο μερος σαν καπακι.
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι..ξερω οτι δεν το γλιτώνω το κόψιμο...απλα σκεφτόμουν(και καπου ειδα) οτι καποιος φίλος αφαιρεσε τις ταπες δεξια αριστερα και μετα με σεσουαρ ξεκολλησε σιγα σιγα ολο το καπακι απο πανω....
|
|
||||
|
||||
![]()
Για την αφαιρεση του εσωτερικου φιλτρου, δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα. Ευκολο ειναι δοκιμασε και θα δεις. Αλλα οτι θα αφησει καταλοιπα η σιλικονη θα αφησει. Δοκιμασε αφου αφαιρεσεις το φιλτρο με μια ξυστρα που καθαριζουν τις κουζινες (αλλαξε λεπιδα φυσικα). Τα πολλα θα τα βγαλει και θα αφησει κατι πολυ ψιλα
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω για αυτο που λες γιατι αυτα στο πλαι ειναι μονο για στηριγμα δεν εχω δει κανεναν να το ανοιγει ετσι. δεν ειναι και τιποτα τραγικο να κοπει λιγο το καπακι εγω προσωπικα ακομα ετσι το εχω δεν το εχω κολλησει παλι. σκοπος ειναι να δουλεψει το φωτιστικο, αν φαινεται λιγο η τομη κλαιν!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οκ...θα το προσπαθήσω ...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εβγαλα καποια ακρη για το μπαλαστ απο εδω -> http://www.aquatek.gr/vb/showthread....357#post333357 σε συνδοιασμό με εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread....783#post429783 αλλα και πάλι αυτη τη δουλειά προτιμώ να την κάνω με καποιον που να το εχει ξανακάνει...
θα το τσεκάρω cogarg και αναλογα τι με βολεύει ! |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια,μολις τα φτυσε το φωτιστικό,και ειδα οτι μια λαμπα ειχε κοπη στη μεση...ευτυχώς την εβγαλα...αλλα δεν εχω αλλη να βάλω τωρα....μπορεί να μου πεί κανεις πια ειναι η πιο οικονομικη επιλογή ,για να βάλλω καποια σχεδον αμεσα...(ξερω σιγουρα για την grolux) αλλα θελω να μου πείτε και για τιποτα αλλο....γιατι πελαγωσα
|
|
||||
|
||||
![]()
το φωτιστικο χαλασε ή η λαμπα? μαλλον ή λαμπα.. αλλα πως εσπασε?
|
|
||||
|
||||
![]()
η λαμπα αδερφε...εκανε κατι νάζια,σαν τρεμόπεγμα....πρεπει να εριχνε και το σπρευ μπαρ,πιτσιλιες στην λαμπα σε ενα σημειο...και απο την διαφορα θερμοκρασίας εσπασε κυκλικα ομοιόμορφα...
και μετα τσακ εσβησε το φωτιστικο... |
|
||||
|
||||
![]()
τοτε θελεις λαμπα? δεν εχεις καμια παλια να βαλεις προχειρα? το φωτιστικο γιατι να χαλασε?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο ενυδρείο...απορίες | IoannisV | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 24-09-11 12:52 |
Ενυδρείο απο την αρχή απορίες-συμβουλές | manosxe | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 04-06-11 17:42 |
Το ενυδρείο μου και μερικές απορίες. | Tannis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 12-01-10 17:51 |
Νέο ενυδρείο και απορίες... | kostasthess_ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 26-09-07 15:43 |
Νέο ενυδρείο - απορίες | a-sakis | Malawi | 40 | 14-03-07 18:25 |