|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
η πολύ δυνατή ροή αρέσει στις αφρικάνες, τα λίτρα είναι πολύ λίγα αλλά ίσως να μπορείς να κρατήσεις 1 ζευγάρι κοχυλόψαρα από ταγκανικα πλευρά... ποιές οι διαστάσεις του ενυδρείου;
|
|
|||
|
|||
![]()
το borneo sucker το γνωριζεις? με λιγη φαντασια μοιαζει με σαλαχι.
ξερω οτι θελει πολυ δυνατη ροη και διακοσμηση ενυδρειου με αρκετες κροκαλες, αλλα δεν γνωριζω τις απαιτησεις του. |
|
||||
|
||||
![]()
ελαχιστα λιτρα 80.......
|
|
||||
|
||||
![]()
43*35*30
|
|||
|
|||
![]()
δεν ηξερα οτι γινεται τοσο μεγαλο. απο φωτογραφιες μου φαινοταν πιο μικρο.
|
|
||||
|
||||
![]()
γινεται μεχρι 10 εκατοστα...το θέμα ειναι οτι θέλει ισχυρή ροη ,πολύ καλη βιολογία(αρκετο ογκο δηλαδη στο φιλτρο) και καθαρό νερο...θερμοκρασίες δε απο 18-24 που σημαινει οτι αν ανέβεις μετα το πασχα στους 28 τα ξεχνας...
|
|
||||
|
||||
![]()
IMO μια χαρα μπαινει στα 45 λιτρα,αν....μπορεις να του προσφερεις αυτα που χρειαζεται.
Υ.Γκαλη,χρυση κ αγια η βιβλιογραφια αλλα δεν μπορει κανεις και σε κανενα να πει αν θα βαλει το χ ή ψ ψαρι στο ενυδρειο του,αν δεν το εχει φιλοξενησει πρωτα ο ιδιος. |
|
||||
|
||||
![]()
1oν απο πού συμπέρανες οτι δεν το εχω φιλοξενίσει και οτι τα βγάζω απο το κεφάλι μου (ή εστω δεν εχω αυτα τα συμπεράσματα απο φίλους)....
2ον ειναι ένα ψάρι δηλαδη που θα παροτρύνεις καποιον να βάλλει 1 μόνο του σε 45λίτρα χωρίς να ξέρει τπτ για αυτό και ιδιαίτερα οταν δεν εχει την ανάλογη εμπειρία?? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|