|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Θανάση όχι απλά φάγανε (όσοι ήρθαν στο ξέστημα) αλλά όρμηξαν οσάν τα όρνια! Ευχαριστούμε για τις θερμίδες!
Υ.Γ.: Εν τω μεταξύ ούτε τη μάρκα δεν πρόλαβα να δω, ξεσκίστηκαν και τα κουτιά από τη λιγούρα!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ολα τα ενυδρεια ηταν πολυ ομορφα!!!!! μπραβο σας και παλι!!!
|
||||
|
||||
![]()
Θανασακο ευχαριστουμε,εφαγα μια χαλβαδοπιτα και 4 λουκουμακια!
![]() Επισης να σε ευχαριστησω και να σου αναγνωρισω οτι το Best Of Show βιοτοπικο της εκθεσης ειχε τα ψαρακια που εσυ μας προτεινες!
|
||||
|
||||
![]()
τι εκπληξη ηταν αυτη που με περιμενε μπαινοντας σημερα μετα απο αρκετες μερες στο φορουμ!!!!
Τα θερμοτερα συγχαρητηρια μου για οτι χτισατε!!! ειστε εκπληκτικοι οχι μονο για ο,τι κανατε..αλλα και για τον τροπο που το κανατε. Στεναχωριεμαι ειλικρινα που δε μπορεσα να μοιραστω τετοιες στιγμες μαζι σας...και ζηλευω οσους ειχαν τη χαρα να παρευρισκονται...αλλα και απο αποσταση πραγματικα ειμαι πολυ χαρουμενος και περηφανος για ολους εσας!!! Δωσατε στο χομπυ το πραγματικο του νοημα που πολλες φορες το ξεχναμε..και αυτο φυσικα δεν ειναι η διακριση (η οποια ειναι το επισφραγισμα)...αλλα η πορεια ..η αναζητηση και η συνεργασια. Μπραβο και παλι μπραβο!!! Η σκυταλη τελικα...δεν επεσε στο εδαφος....πηγε σε αξια χερια κι ευχομαι ολοψυχα να συνεχισει την πορεια της!!! ΑΞΙΟΙ!!! υ.γ. επειδη τα γευτηκα κι εγω προσφατα....το καλυτερο επαθλο ειμαι σιγουρος πως ειναι τα λουκουμια και οι χαλβαδοπιτες (πω πω μανα μου!!!) του Θαναση!! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Το πρώτο μου ποστ σε αυτό το forum είναι αφιερωμένο στην υπέροχη ομάδα του GAB για την οποία δεν έχω λόγια.
Παιδιά πολλά μπράβο όχι μόνο για την υπέροχη δουλειά που κάνατε αλλά και για το ήθος που σας διακρίνει. Χάρηκα παρά πολύ που σας γνώρισα και αυτό ήταν το μεγάλο έπαθλο για μένα. |
|
||||
|
||||
![]()
Να είσαι καλά ρε Περικλή και συγχαρητήρια και σε σένα!
Σε δυο χρονάκια να είμαστε καλά και να είμαστε λαός να στήσουμε ένα πανικό!
|
||||
|
||||
![]()
Να σαι καλα ρε Περι...
Ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια και ανταποδιδω τα ευσημα λεγοντας σου μπραβο και για το υπεροχο blackwater στησιμο αλλα και για τα πανεμορφα δισκοπουλα σου!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια για διακόσμηση βιοτοπικού | xrusec13 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 4 | 01-07-11 16:09 |
alexnina065-Προσπάθεια βιοτοπικού Pelvicachromis pulcher (Kribensis) | alexnina065 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 03-04-11 19:16 |
Περίεργες φουσκάλες στην επιφάνεια του ενυδρείου | fh84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 30 | 30-10-09 22:59 |
βοήθεια στην κατασκεύη ενυδρείου | george82 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 04-02-09 01:07 |
Θέση ενυδρείου στο σπίτι | AXEL | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 16-06-07 19:15 |