|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εχω ενεμιστηρακια με το STC 1000 controller και βλεπω ενα προβλημα εδω . Μια λυση ειναι(πιστευω) Επειδη 2 ανεμυστηρακια βαζουν αερα κ ενα στην ακρη το βγαζει, εαν τοποθετησω την ταιστρα στη μερια του ανεμυστηρα που το βγαζει το αερα λες να εχω κανενα προβλημα δηλ. η τροφη να κολλησει στο ανεμηστηρα να βγει εξω δεν μπορει, γιατι εχω μια μεμβρανη για σκονη στους ανεμηστηρες. |
|
||||
|
||||
![]()
Νομιζω θα εχεις και εκει προβλημα, γιατι ουσιαστικα τα ανεμιστηρακια δημιουργουν ρευμα σε ολη την επιφανεια αναμεσα στο καπακι και την επιφανεια του νερου και οχι μονο εκει που ρηχνουν αερα. Με ενα χρονοδιακοπτη ,παντως, να κλεινει για 10 λεπτα κατα την ωρα του ταϊσματος, νομιζω θα εισαι μια χαρα.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μαλλον αυτη βλεπω κ εγω σαν λυση. Προβλημα θα υπαρχει και παλι σε περιπτωση που κοπει το ρευμα για κανενα 2 ωρες τοτε ο συγρονισμος μεταξυ χρονοδιακοπτη κ τη μηχανη ταισματος που δουλευει με μπαταριες δεν θα ειναι σωστος! |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο δυστυχως δεν μπορουμε να το προβλεψουμε...μονο αν η ταϊστρα δουλευε με ρευμα θα μπορουσαν να συγχρονιστουν.
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχουν όμως χρονοδιακόπτες με μπαταρία που κρατάνε την ώρα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπενθυμιση: προσοχη με τις ταιστρες και τα ανεμιστηρακια | delta66 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 07-06-12 15:05 |