|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οταν εστρωνα το δισκοενυδρειο με αμμωνια το ph ηταν κολλημενο στο 8,5 περιπου ... Οταν εστρωσε επανηλθε ενα βαθμο πιο κατω οπως της βρυσης!!!
kh ποσο μετρας στη βρυση και ποσο στο ενυδρειο? ![]()
|
|||
|
|||
![]()
συγνωμη αλλα φευγω λιγο απο το θεμα...
Αυτο το ενυδρειο φοραει Τ8 για φωτισμο? |
|
||||
|
||||
![]()
Παντως το χαλικι σου ειναι χαλαζιακο, δεν ανεβαζει το ph, εχω το ιδιο. Ισως να ειναι αυτο που λεει ο Γιωργος, να ανεβηκε το ph λογω αστρωτου φιλτρου και στρωσει με τον καιρο.
|
||||
|
||||
![]()
T8 15 watt με βγαλμένο τον ανακλαστήρα, γιατί μου φαινόταν πολύ έντονο το φως και έχω διαβάσει ότι τα γαριδάδικα δεν θέλουν έντονο φωτισμό.
Ελπίζω να είναι αυτό που λές Γιώργο. Δεν έχω τεστ για kH. Από εικαστικής πλευράς τι σας λέει βρε παιδιά; |
|
|||
|
|||
![]()
Από εικαστικής πλευράς φαίνεται πολύ καλό, αν και πίσω από τη ρίζα θα έβαζα 2-3 φυτά που παίρνουν ύψος για να κρύβω θερμοστάτη και να μην είναι άδειο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
oμορφο..προσωπικά θα προτιμούσα σε λίγο διαφορετική θεση τη ρίζα,και τις fern οχι φυτεμένες(?) αλλα πιασμένες στις τρύπες που εχει το ξυλο στο χοντρο του κομματι (δεξια )...επίσης τα φυτα μαζεμένα στην μια γωνία και στην αλλη μερικες σκορπιες πέτρες
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε νεοστημενα ενυδρεια μπορει να παρατηρησεις διαφορα κουλα οταν ολα ειναι καινουργια, και το κακο ειναι πως οταν συμβαινει αυτο παιζουν και μεγαλες αποκλισεις.
Θα θεωρουσα καλυτερο το να συντηρουσες τη βιολογια (αν υπαρχει) με λιγη αμμωνια η καμια τροφη και να ξαναπαρεις μετρησεις σε λιγο καιρο. Απο εικαστικης πλερας προσωπικα μ αρεσει. Θα μου αρεσε ακομα περισσοτερο αν ειχε και μπροστα στο βυθο λιγη μοςς
|
||||
|
||||
![]()
Ρίχνω λίγη τροφή κάθε μέρα. Λέτε να βάλω κανένα σαλιγκάρι να τρώει κιόλας ή δεν....
Η φερν είναι μια ρίζα. Δεξιά, επάνω στον κορμό έχω βάλει τρεις μικρές ριζούλες φερν, αλλά δεν πολυφαίνονται και δεν ξέρω σε πόσο καιρό θα πάρουν τα επάνω τους. Η μεγάλη ρίζα έχει βγάλει ένα νέο φυτό επάνω σε ένα φύλλο της. Έχει μεγαλώσει αρκετά, αλλά δεν λέει να ξεκολλήσει μόνο του. Να το κόψω;;; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γαριδάδικο (CRS) | j.p. | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 6 | 30-11-11 00:46 |
Το γαριδάδικο μου | posidwnas | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 3 | 25-08-10 01:30 |
Το γαριδάδικο μου | posidwnas | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 10 | 06-06-10 06:51 |
Γαριδάδικο... κρυβονται καλα | panos1972 | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 5 | 05-10-09 13:01 |