|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Λιγότερο έχω, 4 ημέρες συγκεκριμένα έχω βάλει το κερατόφυλλο. Ορίστε και μερικές φώτο για να βλέπετε και για τι πράγμα μιλάω.
Το κερατόφυλλο μεγαλώνει αρκετά; Επειδή μου αρέσει πολύ σαν φυτό επιφάνειας και είναι λίγο τώρα, θα μεγαλώσει και άλλο γρήγορα; Θα ήθελα να πιάσει τη μισή επιφάνεια του ενυδρείου τουλάχιστον.. |
|
||||
|
||||
![]()
Α, ξέχασα και αυτό είναι το σαλιγκάρι που μου έχει εμφανιστεί. Υπάρχουν πολλά μέσα, αυτό είναι ένα από τα μεγάλα...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τα μπροστινά του μέρη πάνε καλά, όπως βλέπω στις φωτο.
δώστου λίγο χρόνο... αν χαλάει από πίσω κόφτο εκεί. ............................. ωραίο το σαλιγκαράκι σου |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Τα αραιωμένα φύλλαρακια που βλέπω και αυτό το αδρο κιτρίνισμα ειναι μάλλον από το σοκ της μεταφοράς. Τα σαλιγκαρακια είναι οι γνωστοί λαθρεπιβάτες που αναλογα και με το πόση τροφή ρίχνεις στο ενυδρείο αυξομειώνεται ο πληθυσμός τους. Εγω όταν το παραγεμίζω τα αφαιρώ στις αλλαγές νερού: συνήθως κολλανε και πάνω στατζαμια και τα αφαορώ και από κει. |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία, θα το αφήσω ως έχει για μερικές ημέρες ακόμα να δω πως τα πάει, και μετά αν είναι θα κόψω το πίσω μέρος που έχει ψιλοχαλάσει! Αφού μεγαλώνει γρήγορα και εφόσον βγαίνουν μια χαρά τα καινούργια φύλλα είμαστε οκ!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ελα βρε ενταξει, 4 μερες δεν ειναι τιποτα, ακομα υποκειται το σοκ (για τα φυτα ο χρονος μετραει διαφορετικα απ οτι για μας)
Αν μεγαλωνει ? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μην το πειραξεις καθολου ακομα!
ειναι πολυ νωρις! ασ'το να δεις πως θα παει! οταν παρει μπρος,θα καλυψει....και το διπλανο ενυδρειο!! γενικα θα φτασεις σε σημειο να κλαδευεις καθε 2 εβδομαδες! τα νιτρικα,μπορουν να ανεβουν με λιιιιγο ταισμα παραπανω,εφ'οσον ομως εχεις σιγουρη βιολογια και δεν θα υπαρξει κινδυνος αυξησης αμμωνιας!
|
||||
|
||||
![]()
Okay fellows! Και εγώ έτσι πιστεύω, ότι εφόσον βγάζει υγιή φύλλα το φυτό είναι εντάξει!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να ρωτησω κατι σχετικα με το κερατοφυλλο.
εχω αγορασει εδω και 2 μηνες μια ποσοτητα μικρη,το εβαλα στο ενυδρειο αλλα το χρυσοψαρο το μασουλαει και ενταξει,δεν το εχει φαει ολο,αλλα το κοβει κομματακια μικρα,των 3-5 ποντων. γενικα δεν εχει μεγαλωσει καθολου,δηλαδη αυτα τα κομματακια εαν τα ενωσω ![]() η απορια μου ειναι η εξης. το κερατοφυλλο,μπορει να αναπτυχθει σε μεγαλη γυαλα, χωρις ψαρι ,φιλτρα ,νιτρικα κλπ,δηλαδη μονο με νερο και φως ? η χρειαζεται και ουσιες που βρισκονται στο ενυδρειο? ωστε να αγορασω και να το εχω εκει να μεγαλωνει. επισης,σε μερες που δεν εχουν πιασει τα κρυα,μπορει να ζησει σε λιμνη,εξω? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πρόβλημα με κερατόφυλλο | george1995 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 08-09-11 21:30 |
Κερατόφυλλο! | G.GEORGIA | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 22-10-10 09:37 |
Όπως το κερατόφυλλο | sailim | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 13-02-10 00:12 |
πρόβλημα με κερατόφυλλο - χανει τα φύλλα του | cpapakon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 04-11-09 09:34 |
Πρόβλημα με κερατόφυλλο... | Fonamstel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 29-04-06 11:04 |