|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω το εχασα ΟΛΟ λογω δουλειας.... ΜΠΡΑΒΟ και απο εμενα!! κανατε το GAB περηφανο!!
ΥΕΑΗΗΗΗ!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα θερμά μου συγχαρητήρια κύριοι,πάντα τέτοια!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Α, ρε Στέλιο με τις περιγραφές σου....
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ένα μεγάλο μπράβο και από εμένα...πέρασα πολύ βιαστικά και δυστυχώς δεν έμεινα για τα βραβεία, αλλά με αυτά που είδα ήμουν σίγουρος για το αποτέλεσμα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Και ξεκιναμε...
Το ενυδρειο που πηρε το πρωτο Βραβειο Βιοτοπος Guyana - Rio Essequibo Basin ![]() ![]() ![]() To ενυδρειο που πηρε την δευτερη θεση στον διαγωνισμο Βιοτοπος India- Kerala- Chalakudy River Coast ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αυτα ειναι!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μας βλέπω να κοιμόμαστε σήμερα...
Ανεβάστε...!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και τωρα πειτε το μυστικο για το κρυσταλινο νερο του ενυδρειου που πηρε την 2η θεση..
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπαρχουν μυστικα πλεον στο χομπυ...
Πολυ καλο πλυσιμο ολων των υλικων,απο το χαλικι και τις πετρες μεχρι τα φυτα και τα ξυλα,δεν ανακατεψαμε καθολου τον βυθο και επισης καναμε και μια σοβαρη αλλαγη νερου οταν ειχε κατακαθισει η σκονη. Επισης μια μερα αφοτου εγιναν αυτα καθαρισαμε εσωτερικα το τζαμι με σφουγγαρι για τυχον σκονη και φυσαλιδες. Και τα ψαρια πλυμένα τα ειχα παρει... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Aυριο οι πιο πολλοι θα ειμαστε παλι εκει,περνα μια βολτιτσα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() μπραβο και παλι!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια για διακόσμηση βιοτοπικού | xrusec13 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 4 | 01-07-11 16:09 |
alexnina065-Προσπάθεια βιοτοπικού Pelvicachromis pulcher (Kribensis) | alexnina065 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 03-04-11 19:16 |
Περίεργες φουσκάλες στην επιφάνεια του ενυδρείου | fh84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 30 | 30-10-09 22:59 |
βοήθεια στην κατασκεύη ενυδρείου | george82 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 04-02-09 01:07 |
Θέση ενυδρείου στο σπίτι | AXEL | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 16-06-07 19:15 |