|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τελευταια στιγμη ποτε να προλαβουμε να το δουμε?
Θελετε να το κανουμε αυριο? |
|
||||
|
||||
![]()
Τι λετε για συναντηση αυτο το Σαββατο??
Κατα τις 6 νεον ειναι καλα?? Νικο μπορεις,να τα πουμε για την παραγγελια απο κουμουλους και τη δωρεα?? |
|
||||
|
||||
![]()
δεν υποσχομαι γιατι βλεπω να πεφτω στο κρεβατι.
Ακομα και αετσι Ομως, αν δεν ειμαι πολυ χαλια το πολυ πολυ να συναντηθουμε στο γραφειο. Ειναι στη μαιζωνος διπλα απο το νεον. Στειλε πμ με τηλεφωνο να συννενοηθουμε. |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι λέει συντοπίτες!
Καμμια συναντησούλα θα κανονίσουμε;;; Τώρα που ξαναζεστάθηκα.....!!!
Το ενυδρείο είναι σαν την τέχνη (ουσιαστικά τέχνη είναι) Και η τέχνη θέλει θυσίες…! Για αυτούς που ασχολούνται με ταχυδρομικά περιστέρια Τυχαίες συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Κλιμάκιο Πελοποννήσου Είσαστε όλοι καλεσμένοι. Περιμένουμε να σας δούμε εκεί!!! |
|
||||
|
||||
![]()
εγω ειμαι μεσα
|
|
||||
|
||||
![]()
χαχααααα έλα να μαζευόμαστε!!!!!
Το ενυδρείο είναι σαν την τέχνη (ουσιαστικά τέχνη είναι) Και η τέχνη θέλει θυσίες…! Για αυτούς που ασχολούνται με ταχυδρομικά περιστέρια Τυχαίες συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Κλιμάκιο Πελοποννήσου Είσαστε όλοι καλεσμένοι. Περιμένουμε να σας δούμε εκεί!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ευρεση μπολιου στην πατρα | Koninos | Greek Aquarist's Boards | 5 | 22-11-10 14:48 |
Συναντηση στην Πατρα.... | Takis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 22 | 26-03-07 22:17 |