|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Aν μου επιτρεπετε,ενα μεγαλο μπραβο απο μενα.Τα ενυδρεια σας ειναι πανεμορφα!
Καλα αποτελεσματα λοιπον σας ευχομαι,αν και αυτο που μετραει ειναι περισσοτερο η χαρα της δημιουργιας και της συμμετοχης. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έχουμε κανα νέο???
|
||||
|
||||
![]()
και μερικες σημερινες πιο καθαρες.εξακολουθουνε να χανουνε πολυ στις φωτο ομως.οσοι μπορειτε πηγαινετε να τα δειτε απο κοντα.ειναι κουκλια!
![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ο heiko bleher μας βαθμολογει ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us και ενα απιστευτο sugar glider ![]() ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
||||
|
||||
![]()
εγω μαλλον ουτε σημερα γ@μω την γκαντεμια μ δεν θα μπορεσω να ερθω
![]() ![]() ------------------------- παντως το στησιμο και η παρεα ηταν το παν και το καλο κλιμα που υπαρχει... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη eimaste aR21rwstoi : 05-10-12 στις 16:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τα αποτελέσματα ποτε θα τα μάθουμε,αύριο?
|
||||
|
||||
![]()
μεχρι τις 5 που εφυγα δεν ξεραμε ακομα τιποτα.μολις ειχε περασει και βαθμολογησε.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε λιγο ανεβαινω επανω.
|
||||
|
||||
![]()
θειο μιμη θελει κι εγω ενα τετοιο θα μου παρεις??
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Την ομαδική φωτογραφία ποιος την εχει?Ας την ανεβάσει.
|
||||
|
||||
![]()
Και γράψτε και ποιος είναι ποιος
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Σας ευχαριστούμε και τους δύο για τη βοήθειά σας και για τα καλά σας λόγια! Το λεπόν, την ομαδική την έχω εγώ, απλά επειδή δεν είμαστε όλοι και φαινόμαστε τελείως κομμάτια θα την ανεβάσω αν δε βγάλουμε καλύτερη! Από εκεί και πέρα πάμε στα σημαντικά, σήμερα ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τους δίσκους και συγχαρητήρια στον νικητή που οι δίσκοι του πήραν και τις τρεις πρώτες θέσεις! Τα αποτελέσματα του βιοτοπικού έχουν βγει, αλλά δε μας έχουν ανακοινωθεί, κάτι που θα γίνει αύριο μαζί με την απονομή. Άρα, αύριο όλη η ομάδα με τα μπλουζάκια μας εκεί στις 7 το απόγευμα για τα αποτελέσματα και την απονομή! Φυσικά και όποιοι άλλοι έρθουν από κοντά θα δουν τα αστεράκια που φτιάξαμε, που ανάθεμα τις φωτογραφίες που δεν τα δείχνουν όπως πρέπει. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος έχουμε κερδίσει τις γνώμες του κοινού και για τα δύο στησίματα!
|
||||
|
||||
![]()
Σε αυτη την φραση,τωρα που την ξαναδιαβαζω,μηπως κρυβεται κατι???
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Oχι Μητσε... Αν ξεραμε κατι θα το λεγαμε. ![]() Ειμαστε στα 2-3 φαβορι,αλλα μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα δεν μπορουμε να γνωριζουμε αν ειμαστε 1οι ή 3οι ή 6οι ή... Εκτος απο τα δικα μας και τα αλλα ενυδρεια ειναι πολυ ομορφα και στηθηκαν με μερακι απο τα παιδια. Οτι και να ειμαστε δεν αλλαζει κατι,περασαμε μια χαρα,αν και πολυ κουραση ρε παιδι μου. ![]() Και να φανταστεις οτι εμεις ειμαστε και παιδια,τι να πει και ο θειος ο Δημητρακης,αν και μετα την ενεση τεστοστερονης που του εκανε ο Αντωνης ηταν πολυ μαχιμος... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ το μόνο που λέω είναι να παραβρεθούμε όλοι και να χειροκροτήσουμε το νικητή όποιος και αν θα είναι αυτός, συνεχίζοντας την άξια (κατά δήλωση όλων) εκπροσώπιση του φόρουμ μας (ανεξάρτητα αν είναι επίσημη ή ανεπίσημη) και να κάνουμε το χαβαλέ μας μετά από την κούραση που ρίξαμε! Εξάλλου κάναμε πολύ καλή δουλειά, ας το χαρούμε!
|
|||
|
|||
![]()
Παρα πολυ ωραια μπραβο σας.
Ηταν να ερθω σημερα αλλα δεν προλαβα.Θα τα πουμε την Κυριακη το μεσημερακι... |
|
||||
|
||||
![]()
Αφου αρεσαν στην παρεα μας μου φτανει,καναμε το καλυτερο που μπορουσαμε,περασαμε καλα και ελπιζω να περασουμε και ακομα καλυτερα τις επομενες δυο μερες.....
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά μια παράκληση για όποιον έρθει αύριο και ειδικά το απόγευμα που θα βρισκόμαστε στην έκθεση στα σίγουρα αν υπάρχει κάτι μαύρο όπως χαρτόνι να βάλουμε στις πλάτες των ενυδρείων μήπως έτσι καταφέρουμε να βγάλουμε καλύτερες φωτογραφίες που θα κάνει και όμορφη αντίθεση με τα φυτά. Έτσι ανοιχτά μπρος πίσω χάνουν πολύ. Θα κοιτάξω μήπως βρω κάτι σπίτι αλλά δεν το κόβω. Οι διαστάσεις της πλάτης αν δεν κανω λάθος είναι 80*50.
|
||||
|
||||
![]()
Μολις γυρισα. Τα ενυδρεια ελαμπαν!!!
Ειμαι πολυ αισιοδοξος πλεον παιδια.Καλη μας επιτυχια τα λεμε αυριο το απογευμα! ![]() ------------------------- Παράθεση:
Η γρια η Κοντακ εχει το ζουμ ιν! ![]() Δημητρης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη rottbea : 05-10-12 στις 21:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αλλη μια φορα:
Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσπαθεια βιοτοπικου Νο2 | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 6 | 05-06-11 18:20 |
προσπαθεια βιοτοπικου | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 29-01-11 16:33 |
παρουσιαση του νεου Βιοτοπικου?? ενυδρειου μου. | 6981giwrgos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 27-11-10 09:18 |
Βοηθεια για στησιμο βιοτοπικου malawi.. | harmiller | Malawi | 34 | 22-11-09 20:16 |