|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
2 ωρες προσαρμογή..για ποιό λόγο και με ποιά τεχνική>>??? η σακούλα που βλέπω στη φωτό ειναι αυτη απο το μαγαζί?..να φανταστώ δεν αδειασες το νερο του μαγαζιου μαζι με της προσαρμογης μεσα στο ενυδρείΟ?...
Νικόλα ..εγω θα διαφωνίσω μαζί σου...για τα συγκεκριμένα ψαράκια και για τα περισσότερα τετρα..το μίνιμουμ (Για μενα ) ειναι 80εκ μακροχρόνια σε 45εκ ειναι τραγικο αλλα αν οντως ισχύει η αλλαγη που θα κάνει ο Ιγνα τοτε ειμαστε νταξει.....οπως λες σε μακρύ κοπάδι θα δείς αλλη συμπεριφορά..αλλα πάντα με το ανάλογο στήσιμο και συγκατοίκους.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
νομιζω οτι ο τρόπος προσαρμογής σου ειναι λίγο λάθος,και προκαλεί εξτρα στρες στα ψαράκια...τόση ώρα κάνουμε προσαρμογή χρησιμοποιόντας σωληνάκι αεραντλίας και αφου εχουμε τοποθετήσει τα ψάρια σε λεκάνη! και αφήνουμε νερό απο το ενυδρέιο να τρέχει σταγονα σταγόνα περιπου...αυτο που έκανες εσύ ειναι εν μέρη σωστό αλλα ενδείκνυνται το πολύ μεχρι 30ωρα...
ττι εννοεις οτι και αν εχεις διαβασει το μεγαλυτερο ειναι 45? |
|
||||
|
||||
![]()
δε ξερω αυτη μου ειχε δειξει φιλος ενυδρειας αυτη εκανα με οκ αποτελεσματα μεχρι τωρα!
το μηκος ελαχιστο 45εκ και οχι 80 εκ
|
||||
|
||||
![]()
εγω σου είπα τι γίνεται με βάση τι δική μου εμπειρία για την προσαρμογή...αλλα κι την δική μου αποψη για το ΕΛΑΧΙΣΤΟ μηκος για τέτοια ψαρια....
|
|
||||
|
||||
![]()
δεκτο!
|
||||
|
||||
![]()
Τασο κι εγω ενα μετρο παντα λεω και αυτο ηξερα παντα ως μινιμουμ, εξ αλλου ποταμισιοι σπριντερς ειναι αλλα αν στο seriuslyfish και στη fishbase γραφει 45 εκατοστα για μια μικρη παρεα θα το δεχτω. Βεβαια κι αυτοι δεν προτεινουν μικρες παρεες αλλα μεγαλα κοπαδια, και πιο κατω γραφει πως αν θες να φτιαξεις κατι σοβαρο πρεπει να φτιαξεις βιοτοπικο κτλ κτλ ομως εχει και περιγραφη για το πως να φτιαξεις ενυδρειο με 45 cm μηκος για αναπαραγογη http://www.seriouslyfish.com/species...irodon-innesi/
------------------------- Ιγνατιε, μην το παρακανεις με τα αντιχλωρια, οταν κανεις τις αλλαγες σου, αν δεν παλαιωνεις το νερο και οσο δεν εχεις ΑΟ οκ, να το χρησιμοποιεις, επιβαλλεται εξ αλλου το νερο να ειναι αποχλωριομενο αλλα ασε τις διπλες δοσεις και τις τριπλες στην παντα. οσο το νερο εχει χλωριο μπορεις να θεωρησεις το αντιχλωριο ως ενα αναγκαιο κακο, χρησιμοποιησε το λοιπον ακριβως γι αυτο που προοριζεται (αποχλωριωση) κι οχι για αλλες τριχες που ακουγονται (μειωση στρεςς, προστασιες μεμβρανης κτλ) Αν θες σωστο περιβαλλον, μειωμενο στρεςς, υγειη ψαρια δωστους τις καταλληλες συνθηκες και φυσικα πραγματα οπως τα catappa πχ, και σου εγκυωμαι πως θα εχεις υγειεστατα ψαρακια χωρις κανενα προβλημα απολυτως. Αν εκανε τοσο καλο γιατι να μην πινουμε κι εμεις νερο με αντιχλωριο? ![]() ------------------------- Ο τροπος προσαρμογης με τη σακουλα δεν ειναι λαθος, αλλα αυτος που εριγραφει ο Τασος ειναι πολυ σωστοτερος. (πρεπει να αναβαθμιστουν οι πληροφοριες που απο το μεσαιωνα ειναι οι ιδιες) Ολοι εχουμε μια λεκανη αλλαγων, μια καραντινα κτλ κτλ οποτε αυτος ο τροπος βοηθαει πολυ καλυτερα για μακροχρονια προσαρμογη (κι εγω απο δυο ωρες και πανω κανω)
![]() Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε. Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nick74 : 04-10-12 στις 02:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
neon tetra | poet | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 08-09-12 22:54 |
tetra neon | Koninos | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 02-02-11 19:07 |
Neon Tetra | velocity | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 22-10-09 13:40 |
NEON TETRA | shalis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 01-10-09 13:20 |
NEON TETRA | fitilakias | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 20-03-08 23:14 |