|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τωρα μολις παντως και τα odessa και τα denisonii τα βλεπω στο site του waterinn.ξερει κανεις τι παιζει?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ξέχνα τα, είναι από παραδίπλα!
|
||||
|
||||
![]()
και τα denisonii
![]() α οκ.κριμα ![]() ενταξει αφου βρεθηκανε ψαρια τουλαχιστον ,παλι καλα.πωπω απογοητευτικα με τα μαγαζια... |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε τι είστε εσείς δεν σας προλαβαίνω….
καταρχήν να πω και εγώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στα καταστήματα water inn, Aβυσσος και starfish για την χορηγία τους και τον επαγγελματισμό τους! Όλα ωραία όλα καλά 1 ερώτηση τι να κάνω με την blyxa για κεραλα ? καθως και τι φυτά έχουμε βρει για κεραλα γιατί έχω μπερδευτεί…λιγουλάκι….
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αουτ οφ στοκ που λεμε και στα Μεγαρα...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσπαθεια βιοτοπικου Νο2 | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 6 | 05-06-11 18:20 |
προσπαθεια βιοτοπικου | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 29-01-11 16:33 |
παρουσιαση του νεου Βιοτοπικου?? ενυδρειου μου. | 6981giwrgos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 27-11-10 09:18 |
Βοηθεια για στησιμο βιοτοπικου malawi.. | harmiller | Malawi | 34 | 22-11-09 20:16 |