|
||||
|
||||
![]()
Σε αντικατασταση του HAILEA 60LT μου εδωσε ο πετσοπας ενα SIRIUS 80 ξανα μανα απο την αρχη μεσα anubias nana- κερατοφυλλο σε υποστρωμα χαλικακι λευκο κ περιμενω μεχρι να ερθει το επιπλο του ενυδρειου να το αδειασω κ φτου απο την αρχη αλλα επιτελους μετα απο εναν μηνα να βαλω ψαρακια μεσα.
Διαβαζοντας τα manuals του ενυδρειου γραφει οτι εχει λαμπα T8 18WFluorescent tube ετσι κ εγω παραγγειλα ενα reflector για να ανεβασω λιγο το φως μιας κ εδω δν βρηκα.Ελα μου ντε οτι αλλα γραφει το manual κ αλλη λαμπα ειδα ![]() Βλεπω τα φυτα μου να αρχιζουν τα φυλλα τους να κιτρινιζουν (anubies) κ το κερατοφυλλο να εχει μαυρα στιγματα κατα το μηκος του φυλλου ετσι κ εγω παραγγειλα ενα υποστρωμα SEACHEM FLOURITE μηπως κ σωσω οτιδηποτε κ αν σωζετε. Εκανα καλα η αν οχι πεστε μου τι μπορω να κανω για να τα σωσω κ να τα δω να μεγαλωνουν. Ευχαριστω εκ των προτερων
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα φωτα σας...!!! | pantelos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 41 | 19-02-11 22:13 |
Παρακαλώ τα φωτα σας για τα φωτα μου | StamatisK | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 30-11-09 14:34 |
ΦΩΤΑ | georged | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 22-10-09 17:13 |
τα φωτα σας με τον τοιχο | octania246 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 3 | 30-04-08 19:09 |
τα φωτα σας για τα φωτα παιδια...!!! | Πάνος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 12-02-08 18:29 |