|
|
|||
|
|||
![]()
Φιλοι μου να κανω και εγω μια ερωτηση
Τα σφουγγαρια (χοντρο, ψιλο) τα καθαριζουμε ας πουμε καθε μηνα αναλογα με τα σκουπιδια. Το Βιολογικο μερος του φιλτρου (το δικο μου EHEIM SUBSTRAT pro) καθε ποτε το καθαριζουμε ή δεν το καθαριζουμε γιατι θα σκοτωθουν τα μικροβια και καθε ποτε το αντικαταστουμε ??? |
|
||||
|
||||
![]()
το βιολογικο δεν το καθαριζουμε, η κι αν το κανουμε απλα το ξεπλενουμε ΠΟΛΥ ΕΛΑΦΡΥΑ με προσοχη σε νερο ενυδρειου, και φυσικα δεν το αλλαζουμε ποτε, απλα καθαριζουμε ενα μικρο μερος (1/3 περιπου) καθε χρονο με καυτο νερο
|
|||
|
|||
![]()
Εαν σε ενα χρονο βρωμισει πολυ, δεν μπορω να το πλυνω ολο με ζεστο νερο και επειτα να βαλω καινουργια βακτηρια ?
|
|
||||
|
||||
![]()
? και πως θα τα "βαλεις"?
![]() Δεν υπαρχει λογος να ξεστρωνεις το φιλτρο σου, και βασικα ουτε το πλυσιμο ειναι απαραιτητο, απλα καποιοι θεωρουν πως απλα ειναι καλο να γινεται... οσο για τη "βρωμια" μια χαρα ωφελημη ειναι
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τα sera nitrivec ή tetra bactozym ή παρομοια προιοντα, δεν προσθετουν τα βακτηρια που απαιτουντε? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
περιμένω 1 μήνα και να στρωσει το ενυδρείο μου και εσύ θέλεις να καταστρέψεις τη βιολογία σου και να ξεκινήσεις τη διαδικασία από την αρχή
![]() και μέχρι να στρώσει τι θα κάνεις τα ψάρια που θα χαροπαλεύουν; |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τα βιολογικά υλικα τα καθαρίζεις ελαφρά μόνο με νερό ενυδρείου. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιολογικό υλικό | kospets | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 04-02-12 19:28 |
Βιολογικά Υλικά. | kesanis | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 02-03-11 21:15 |
Βιολογικό υλικό | george1995 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 01-12-10 15:46 |
Ιδέες για βιολογικό υλικό! | gregoryn | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 30-12-08 23:32 |
Βιολογικό υλικό | panagiotis265 | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 12-05-08 17:49 |