|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κανεις πλακα??????????????
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΧΕ ...(rottbea ,φέρε κανα φύλλο ρε μαν...εγω θα σου φέρω τα πραματα )
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω 5-6 μεγαλες φουρκατες,αρκετες σπιραλις,καμποσες γιγαντεα,και 4-5 τενελους για σενα καρδια μου και πλακα δεν κανω.Τα λεμε το απογευμα!
|
||||
|
||||
![]()
ΠΩ ΠΩ..........Τι λες τωρα ρε φιλε???????
Μεγαλη κεντα,φλος ρουαγιαλ και λιγα λεμε......... ![]() Βλεπω το καημενο το ενυδρειο σου μια μερα πριν στησουμε να ειναι κρανιου τοπος! Βιοτοπικο Σαχαρα λεμε! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Rottbea αν μπορεις φερε μου και εμενα λιγα φυλλα αν μπορεις .Επισης αν καποιος εχει κανα κλαδεματακι ειναι ευπροσδεκτο .
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γιωργο ειδα τωρα το μηνυμα αλλα την Πεμπτη το απογευμα θα σου φερω!
|
||||
|
||||
![]()
Δημήτρη σου εχω στείλει ενα πμ σε περίπτωση που δεν εχεις δει..!!! τα ψαράκια ειναι στην προσαρμογή ακομα και σε λίγο μπαίνουν στο ενυδρείο..φωτός απο αυριο
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() To καλυτερο χασατε...Εβγαλε ο θειος Δημητρης τα ρουχα του και επεσε στην λιμνη για να πιασει ενα Οσκαρ! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δε θυμάμαι να είπαμε κάτι ιδιαίτερα σημαντικό (πέρα από το Θείο Δημήτρη!).
Αυτό που πρέπει να ξέρουμε όλοι είναι ότι Τετάρτη απόγευμα (ίσως και το πρωί, ανάλογα με τα προγράμματά μας) πάμε και κάνουμε μια γενική επόπτευση, ξεπλένουμε χαλίκια και λοιπές βαριές δουλειές και Πέμπτη απόγευμα πάμε όλοι και στήνουμε τα πάντα να είμαστε κομπλέ και αν χρειαστεί κάτι ψιλό να έχουμε την Παρασκευή. Όποιος έχει τη λίστα με τα τηλέφωνα ας μου τα στείλει με ένα pm να σας έχω όλους φακελωμένους!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Την κοπαναω απο την δουλεια...
Κατα τις 5 θα ειμαι Τριτση,οποιος θελει κατι στο τηλ. Οποιος χαθει να ψαξει εναν ψηλο,μελαχρινο,πλουσια μακρια ισια μαλλια,σαρκωδη χειλη,λαμπερα ματια και ωραιους γλουτους....Ο Rottbea θα ειναι! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ξαφνικά μετά τις τελευταίες δηλώσεις ο Θείος Δημήτρης μου φαίνεται πιο ερωτεύσιμος από ποτέ!
Υ.Γ.: Ήδη πίνω φραπόγαλο και περιμένω... Άντε!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσπαθεια βιοτοπικου Νο2 | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 6 | 05-06-11 18:20 |
προσπαθεια βιοτοπικου | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 29-01-11 16:33 |
παρουσιαση του νεου Βιοτοπικου?? ενυδρειου μου. | 6981giwrgos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 27-11-10 09:18 |
Βοηθεια για στησιμο βιοτοπικου malawi.. | harmiller | Malawi | 34 | 22-11-09 20:16 |