|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
βασικα αυτο που λεω εγω ειναι αυτοκολλητο βινυλιο.δεν χρειαζεται ομως να το κολλησεις.θα το βαλεις οπως ειναι πισω απτο τζαμι.υπαρχει σε μαγαζια με επιγραφες κλπ.δεν ειναι τοσο ακριβο,5-10 ευρω βαρια θα σου κοστισει στις διαστασεις που θες.εκτος αν υπαρχει και σε φυλλα οπως τα χαρτονια και δεν τοχω δει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Aν πληρωνεις μεταφορικα σου στελνω τζαμπα αυτο που εχω, δεν θα το χρειαστω. Θες να ανεβασω φωτο να καταλαβεις τι εννοω? Ενα πλαστικο χαρτι φαντασου. Αυτο που βρηκες ....δεν ξερω τι ειναι
![]() Nα κατι βρηκα....σαν αυτο, ιδια αποχρωση, αλλα αυτο πρεπει ναναι αυτοκολητο το δικο μου δεν ειναι. http://www.bluelifeusa.com/images/up...round-Blue.jpg |
|
||||
|
||||
![]()
ok ασε να περασω απο κανα μαγαζι επιγραφων ετσι να κανω καμια ερωτηση να δω τι παιζει , λογικα θα εχουν .
Δηλαδη χαρτονι βινυλ θα το ζητήσω ? αυτοκολιτο ? Αυτο που λες να μου στηλεις ας πουμε πως ακριβως να το ζητησω ? σε καταστημα επιγραφων και αυτο ? αν εχεις καμια φωτο βαλε , να την βαλω στο κινητο μου να την εχω να την δειξω στο μαγαζι να παω μπας και καταλαβουν καλυτερα.
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χμμ καταλαβα , για να το δουμε ... θα ρωτήσω σε μαγαζι τι παιζει , θα παω και σε εναν γνωστο που χει μαγαζι με επιγραφες να δω ποσο μπορει να μου αφησει το Plexiglass σε γαλαζιο φυλλο και το πιο λεπτο που υπαρχει .
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το τζάμι καμπυλώνει | tsintz | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 19 | 14-04-11 13:33 |
Τζάμι και σιλικόνη | daron | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 05-09-10 12:58 |
Τη τζάμι θέλω | Γιαννησ.rs | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 03-07-10 15:41 |
Ενυδρείο από τζάμι 4 mm | Zorba_The_Freak | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 11-09-06 10:48 |
Κοιλότητα στο τζάμι | Μάγδα | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 18-09-05 04:49 |