|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το πλαστικό χρώμα δεν γινεται να μην το πετυχεις! Αν εχει καπου κενο, το περνας ενα δευτερο χερι το σημείο και είσαι κομπλε. Επισης, αμα σταξει, απο τα ρουχα φευγει στο πλυντηριο, και απο ξυλινο πατωμα κ πλακακι φευγει με λιγο ξυσιμο πολυ ευκολα, αφου στεγνωσει. Απο τοιχο δεν ξερω.
------------------------- Παράθεση:
Γιώργος ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsoum : 29-09-12 στις 20:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειναι τοσο το θεμα να μην το πετυχω με βαφη , το θεμα ειναι οτι δεν εχω ευκολη προσβαση πισω να βαλω ανετα χερι , ειναι καπου 8 με 10 cm απο τοο τοιχο , ενω την κατασκευη αυτηθα την σηκωσω και θα την κολησω πιο ευκολα.
Tsoum δεν θα το εκανες απο πλευρα τι ?? απο ασφαλειας του ενυδρειου μην την ακουσει το πισω τζαμι ?? γιατι ομως αφου με σιλικονη θα κοληθει ? Θελω απο φοντο κατι μονιμο και καλο , αλλωστε το ενυδρειο θαλασσινο ειναι και θαλασσινο θα παραμεινει οποτε μπλε η γαλαζιο φοντο θα ηθελα , με τις αφισες δεν τα παω καλα με τον καιρο ζαρωνουν και ξεθωριαζουν.
|
||||
|
||||
![]()
Ποιο ευκολα ενα 4αρι 100*55, γεματο με σιλικονη, προσεχωντας να μην την πασαλείψεις ολη πανω στο ενυδρειο, και να μη σου φύγει, πεσει, και παλι απο την αρχη. Εμενα δεν μου φαίνεται τοσο ευκολο.
Και πως θα βρεθει απο πισω για να το σηκωσεις; Θα το σηκωσεις πανω απο το ενυδρείο και σιγά σιγα θα το φερεις, η θα το περασεις πισω απο τη βάση με ολα τα καλωδια σωληνες κτλπ και μετα; Απο πλευρα ασφαλειας του ενυδρειου δεν νομίζω να εχεις τρελο προβλημα. Εγω δεν θα το εκανα γιατί είναι πολυ δουλεια για το τίποτα. Εχεις σκεφτει πως θα φαίνονται οι σιλικονες αν το κολλησεις; Δεν νομίζω να είναι πολύ ωραίο... Επίσης, απο αποψη κοστους δεν συμφερει. Μια σιλικόνη εχει 2¤ απλη 5¤ ενυδρειακή, μπογια, πες 5¤. Το τζαμι σίγουρα κανενα 20αρικο. Ας πουμε 30¤ για να εισαι μεσα. Τα χαρτονια εχουν 50-80. Αν τα κρατας 1 χρόνο και μετα τα αλλαζεις, θα ξοδεψεις 30 ευρώ σε 20 χρονια.
|
||||
|
||||
![]()
Εγω επιμενω, αν παρεις χαρτι βυνιλ, δεν θα παθει ΤΙΠΟΤΑ, ειναι καθρεφτης, γυαλιστερο σαν πλαστικο, αδιαβροχο τελειως, και δεν κοβεται με το χερι ευκολα. Δεν παιζει να καταφερεις να το χαλασεις.
Εχω ενα κομματι μπλε γυαλιστερο 1,50x50 αλλα δεν αξιζει να στο στειλω κιολας, απο θεσσαλονικη. Δεν θα το χρειαστω γιατι θα κανω ψηφιακη εκτυπωση φωτογραφια. Δες εδω μπας και σου αρεσει σαν ιδεα. Τις προαλλες το συζητουσαμε http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=65209. Μπορεις να κανεις μια μεγαλυτερη επενδυση και ναχεις τρελο αποτελεσμα. |
|
||||
|
||||
![]()
κιεγω λεω βαψτο.αν δε φτανεις οπως λες,βαψτο με ρολο σε ξυλο οπως βαφουμε τα ταβανια.το να προσθεσεις τζαμι απο πισω εκτος απτο οτι δεν το βρισκω καθολου πρακτικο,πιστευω οτι μπορει να γινει στραβη πιο ευκολα.
για μενα βαψτο η βαλε βινυλιο οπως σου ειπανε και παραπανω.οπως θα εβαζες χαρτονι. |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο το χαρτι βινυλ πρωτη φορα το ακουω , και σε googlaρισμα που εκανα το βρηκα σαν χαρτι εκτυπωσεων και εχει το μετρο 80 με 100 ευρω
![]() Δεν παμε καλα !!! Τι στο καλο ειναι αυτο το βινυλ που λετε και που θα το βρω και πως θα το ζητησω και τιμη ? Κανα link ?
|
||||
|
||||
![]()
βασικα αυτο που λεω εγω ειναι αυτοκολλητο βινυλιο.δεν χρειαζεται ομως να το κολλησεις.θα το βαλεις οπως ειναι πισω απτο τζαμι.υπαρχει σε μαγαζια με επιγραφες κλπ.δεν ειναι τοσο ακριβο,5-10 ευρω βαρια θα σου κοστισει στις διαστασεις που θες.εκτος αν υπαρχει και σε φυλλα οπως τα χαρτονια και δεν τοχω δει.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το τζάμι καμπυλώνει | tsintz | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 19 | 14-04-11 13:33 |
Τζάμι και σιλικόνη | daron | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 05-09-10 12:58 |
Τη τζάμι θέλω | Γιαννησ.rs | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 03-07-10 15:41 |
Ενυδρείο από τζάμι 4 mm | Zorba_The_Freak | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 11-09-06 10:48 |
Κοιλότητα στο τζάμι | Μάγδα | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 18-09-05 04:49 |