|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Λες να χουμε και γεννητούρια δηλαδή? Ωχ! Και τι τα κάνεις άραγε 70 μωρά μονομαχάκια??? (φανταζόμουν κι εγώ πως επιβιώνουν πολύ λιγότερα...εσύ πχ τι τα κανες τα 70 σου? Για πόσους μήνες μπορουν να μεγαλώνουν όλα μαζί σ ένα μικρότερο "βρεφοκομείο" μέχρι να χρειαστούν χωρισμα και μεγαλύτερο χώρο?)
Κοιτα, αν συνεχίσουν αυτοι οι 2 να σαχλαμαρίζουν και να μην βγαζουν επιθετικότητα, θα τ αφήσω ως εχουν, αν δω τα σκούρα πάμε για χαρέμι ή...εργενιλίκι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και σε χαρεμι μπορει να υπαρξουν γεννες, απλως ειναι πιο δυσκολο.
Απο τα 70 δυστυχως χαθηκαν τα περισσοτερα απο μια κακοτυχια που συνεβει (εφυγα απο το σπιτι υποτειθεται για να γυρισω το απογευμα και αποκλειστηκα για 5 μερες με αποτελεσμα να χαθουν πολλα και να συμβει ενα peak αμμωνιας ) διαφορετικα βεβαια θα εδινα οσα μπορουσα και για τα υπολοιπα θα τους εφτιαχνα ενυδρεια (τι αλλο να εκανα δηλαδη? ) τα χωριζεις μολις αρχιζουν και τσαμπουκαλευονται και τα μεγαλωνεις τουλαχιστο μεχρι τον 3ο - 4ο μηνα μεχρι να μπορουν να δωθουν
|
|||
|
|||
![]()
Ωχ, λυπάμαι...
Στο δικό μου προχτές ο αρσενικός άρχισε να φτιάχνει φυσαλίδες. Ειναι πανέξυπνα γιατί διάλεξε κατευθευθείαν το πιο ήσυχο σημείο απο ροή και το πιο ζεστό (δίπλα στο θερμοστάτη) Το πρόβλημα είναι πως η κυρία...πεεέρα βρέχει ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλα εγω εχω εναν vigitarian που τρωει με υπομονη τις πρωτεινουχες λες και μου κανει χαρη και τρελαινεται κυριολεκτικα για σπιρουλινα, αρακα, κολοκυθακι, γαριδοτροφες κτλ
![]() ![]() ![]() ![]() Ειναι εκλεκτικα ψαρακια κι αν δε γουσταρουν κατι δεν το τρωνε. Το ιδιο παιζει και με τα γκουραμια, ειχα ενα pearl που δεν ετρωγε τιποτε αλλο εκτος απο ζωντανο krill (μετα συνηθησε κι ετρωγε κι αλλα πραγματα)
|
|||
|
|||
![]()
Ok
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βρε παιδιά, αυτός ο φουκαράς συνεχίζει να φτιάχνει φυσαλίδες κι όλο του χαλάνε. Εχω λίγη Riccia (που ειχε την καλωσύνη να μας χαρίσει ένας ευγενέστατος συνφορουμήτης
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να μειώσεις την ανατάραξη στην επιφάνεια? Κατέβασε μέσα στο νερό την έξοδο του φίλτρου ώστε να μην υπάρχει ανατάραξη επιφάνειας. Επίσης, μπορείς να κάνεις το κόλπο ε το κομμένο στη μέση ποτήρι από αφρολεξ (δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά, το έχω δει όμως να λειτουργεί).
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν πειραζει που χαλανε,αστον να εχει κατι να κανει.και ο δικος μου αυτη τη δουλεια κανει.μπορεις να μειωσεις τη ροη στην επιφανεια.εγω εχω γυρισμενη την εξοδο του φιλτρου στο τζαμι ωστε να ειναι σχεδον στασιμο το νερο εκτος απο ενα πολυ μικρο σημειο οπου γυρναει το νερο και ανανεωνεται στην επιφανεια αργα.η εμμονη του ψαριου με τη φωλια δεν ειναι τιποτα.που να δεις αμα θαχεις γεννα τι θα κανει...αλλα δεν υπαρχει λογος να τον σπρωχνεις προς αυτο αν δεν εισαι ετοιμη γιατι θα κουραστει πολυ χωρις λογο το ψαρι.
τωρα αμα θες γεννα ντε και καλα,προτεινω να διαβασεις λιγο σχετικα πριν ξεκινησεις ωστε να ετοιμαστεις καταλληλα,αλλιως -η γνωμη μου ειναι- οτι θαναι κριμα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στήσιμο νέου ενυδρείου | Τσιόνογλου Σταύρος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 137 | 24-08-11 19:57 |
Συμβουλές για στήσιμο ενυδρείου 100x40x40 160 λίτρα | John-g | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 24 | 19-07-10 21:38 |
Προτάσεις/Συμβουλές για τον καθαρισμό των τζαμιών του ενυδρείου | gfdimopo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 31-10-07 23:14 |
Στήσιμο νέου ενυδρείου.... | georgetax | Αρχάριοι γλυκού νερού | 70 | 09-12-06 21:40 |
Στήσιμο νέου ενυδρείου για δίσκους | waylander | Δίσκοι | 62 | 14-05-06 08:45 |