|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ε, ειπαμε να μην του τις φέρουμε όλες μαζί και τον σαλτάρουν το φουκαρά
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τα δε 4 "τρελλά μωρά" του Σάββα (ancistrus cirrhosus) είναι απίστευτα όμορφα και αεικίνητα και δείχνουν πολύ άνετα και χαρούμενα στη μονομαχιέρα (Εννοείται πως δε θα μείνουν όλα εκεί για καιρό, απλά τα χω μαζί μέχρι να διακρίνουμε φύλο ή ζευγάρι, μετά κάποια θα μετακομίσουν στο νέο 120αρι με τα Κριμπ. Για την ώρα πάντως οι μονομάχοι δεν ασχολούνται μαζί τους, αλλά ούτε και τ αγγιστράκια μ αυτούς. Γενικά επικρατεί ηρεμία ![]() ![]() ------------------------- kgf12345, ναι δίκιο έχεις και με τα ραμιρεζάκια όταν διάβασα λίγο κατάλαβα πως πρεπει να τα ξεχάσω ακόμα και για μόνα τους (ειναι κι ευαισθητούλια πολύ τ άτιμα κι εμείς δεν είμαστε αρκετά έμπειροι γιαυτά μάλλον) Αλλά ψάχνοντας-ψαχνοντας, τελικά καταλήξαμε σε ζευγαράκι Kribencis και Ροδόστομους σε νέο δικό τους 130λιτρο :Ρ (καποια στιγμή θ ανοίξω νέο θεμα όμως γιαυτά) ------------------------ Η αλλαγή της λάμπας πάει για λίγο αργότερα. Τροφές κατεψυγμένες δεν γινόταν να φέρω σ αυτό το ταξίδι, αλλά φεραμε καλλιέργεια Grintal, που τα τσακίζουν!!! (Ας ειναι καλά ο Σάββας που μας έκανε μάγκες και μ αυτό και με πολλά άλλα ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Iren66 : 27-09-12 στις 01:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μα αφου τα εχεις μαζι κι αφου φλερταρουν στανταρ μολις πεσει λιγο η θερμοκασια και τους αναψεις το θερμαντηρα πας για αναπαραγωγη...
Ελπιζω να εχεις μπολικο χωρο γιατι εχουν τυχει και πολυ μεγαλες γεννες (εγω περιμενα καμια 20ρια βια 30ρια και βρεθηκα με 70 ![]() Σαν ψαρια παντως μην τα πολυεμπιστευεσαι, ειναι οπως τους τη βιδωσει και το χαρεμακι ειναι πολυ ασφαλεστερο του ζευγαριου
|
|||
|
|||
![]()
Λες να χουμε και γεννητούρια δηλαδή? Ωχ! Και τι τα κάνεις άραγε 70 μωρά μονομαχάκια??? (φανταζόμουν κι εγώ πως επιβιώνουν πολύ λιγότερα...εσύ πχ τι τα κανες τα 70 σου? Για πόσους μήνες μπορουν να μεγαλώνουν όλα μαζί σ ένα μικρότερο "βρεφοκομείο" μέχρι να χρειαστούν χωρισμα και μεγαλύτερο χώρο?)
Κοιτα, αν συνεχίσουν αυτοι οι 2 να σαχλαμαρίζουν και να μην βγαζουν επιθετικότητα, θα τ αφήσω ως εχουν, αν δω τα σκούρα πάμε για χαρέμι ή...εργενιλίκι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και σε χαρεμι μπορει να υπαρξουν γεννες, απλως ειναι πιο δυσκολο.
Απο τα 70 δυστυχως χαθηκαν τα περισσοτερα απο μια κακοτυχια που συνεβει (εφυγα απο το σπιτι υποτειθεται για να γυρισω το απογευμα και αποκλειστηκα για 5 μερες με αποτελεσμα να χαθουν πολλα και να συμβει ενα peak αμμωνιας ) διαφορετικα βεβαια θα εδινα οσα μπορουσα και για τα υπολοιπα θα τους εφτιαχνα ενυδρεια (τι αλλο να εκανα δηλαδη? ) τα χωριζεις μολις αρχιζουν και τσαμπουκαλευονται και τα μεγαλωνεις τουλαχιστο μεχρι τον 3ο - 4ο μηνα μεχρι να μπορουν να δωθουν
|
|||
|
|||
![]()
Ωχ, λυπάμαι...
Στο δικό μου προχτές ο αρσενικός άρχισε να φτιάχνει φυσαλίδες. Ειναι πανέξυπνα γιατί διάλεξε κατευθευθείαν το πιο ήσυχο σημείο απο ροή και το πιο ζεστό (δίπλα στο θερμοστάτη) Το πρόβλημα είναι πως η κυρία...πεεέρα βρέχει ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλα εγω εχω εναν vigitarian που τρωει με υπομονη τις πρωτεινουχες λες και μου κανει χαρη και τρελαινεται κυριολεκτικα για σπιρουλινα, αρακα, κολοκυθακι, γαριδοτροφες κτλ
![]() ![]() ![]() ![]() Ειναι εκλεκτικα ψαρακια κι αν δε γουσταρουν κατι δεν το τρωνε. Το ιδιο παιζει και με τα γκουραμια, ειχα ενα pearl που δεν ετρωγε τιποτε αλλο εκτος απο ζωντανο krill (μετα συνηθησε κι ετρωγε κι αλλα πραγματα)
|
|||
|
|||
![]()
Ok
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βρε παιδιά, αυτός ο φουκαράς συνεχίζει να φτιάχνει φυσαλίδες κι όλο του χαλάνε. Εχω λίγη Riccia (που ειχε την καλωσύνη να μας χαρίσει ένας ευγενέστατος συνφορουμήτης
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στήσιμο νέου ενυδρείου | Τσιόνογλου Σταύρος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 137 | 24-08-11 19:57 |
Συμβουλές για στήσιμο ενυδρείου 100x40x40 160 λίτρα | John-g | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 24 | 19-07-10 21:38 |
Προτάσεις/Συμβουλές για τον καθαρισμό των τζαμιών του ενυδρείου | gfdimopo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 31-10-07 23:14 |
Στήσιμο νέου ενυδρείου.... | georgetax | Αρχάριοι γλυκού νερού | 70 | 09-12-06 21:40 |
Στήσιμο νέου ενυδρείου για δίσκους | waylander | Δίσκοι | 62 | 14-05-06 08:45 |