|
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ισχύει ότι πηγαίνουν και σε αλμυρό νερό τα μόλυ με καλή προσαρμογή, το είχα διαβάσει εδώ μέσα παλαιότερα..
|
|
||||
|
||||
![]()
στη φυση κανουν καποια τετοια μετακινηση? (απ οσο ξερω σε λιμνες ζουν οχι σε ποταμια αλλα δε βαζω και το χερι μου στη φωτια... παντως οπως και να χει δε θα το κανα)
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά, τα molly(όχι όλα νομίζω μάλιστα) ζουν και σε υφάλμυρο, αλλά όχι θαλασσινό...
Δεν χρειάζεται να κάνουμε πειράματα... Και τα clown αν τα βάλεις σε χαμηλότερη αλατότητα μπορεί να ζήσουν(για κάποιο διάστημα...) αλλά δεν λέει κάτι αυτό... Επίσης για μικρότερες(αποδεκτές για το κάθε είδος...) μετατροπές συνθηκών νερού καλύτερα να γίνεται σταδιακά... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το εχεις δοκιμασει στο 1016 τα κλοουν για να δεις πως ειναι ? ------------------------- ο συγκεκριμενος που εχασα το στοιχημα το εχει 3 χρονια μεσα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stelios816 : 26-09-12 στις 20:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τα μόλυ ζούνε σε υφάλμυρο, και προσαρμόζονται μια χαρά στο θαλασσινό, και ζούνε χρόνια.. το ίδιο και οι μονοδάκτυλοι..
Απλά άμα είναι να βάλεις μολυ, γιατί να το κάνεις θαλασσινό?? όσο για την πατέντα με τα καπήποδα είναι αρκετά διαδεδομένη.. Το ποιο εύκολο βέβαια είναι να έχεις λίγη μακροάλγη μέσα στο ενυδρειάκι, και ανα διαστήματα να την βάζεις στο κανονικό σου ενυδρείο.. ![]() edit απ ότι είδα μιλάς για τάισμα σε γλυκό.. ψάξε για καλιέργειες γρινταλ, μικρογουορμς και δάφνιες ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() οσο για τα υπολοιπα που λες θα ηθελα να καλλιεργησω δαφνια αλλα θα δουμε... Αυτο τυχαια μου εκατσε εξ αλλου... δεν το εφτιαξα για να καλλιεργω τροφες αλλα ετσι...για να δω αν θα κρατησω το βραχο ζωντανο...
|
||||
|
||||
![]()
Στο θαλασσινό πάντως χρησιμοποιείται αυτό που λες..
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τώρα δεν ξέρω τι πληροφορίες έχεις για τα molly και δεν είμαι και κανένας ειδικός... Αν μου έλεγες ότι τα είχες σε ένα ενυδρείο που έκανες αύξηση της αλλατότητας σταδιακά ώστε να δεις μέχρι πόσο είναι ΟΚ το ψάρι να πω εντάξει αλλά έτσι μου φαίνεται κάπως... |
|
||||
|
||||
![]()
το μολυ προσαρμοζονται στο θαλασσινο νερο.
και μπορουν να επαναπροσαρμοστουν στο γλυκο. το εχασες ομως μαλλον γιατι το εκανες αποτομα. τα ψαρια δεχονται ευκολα την αυξηση της αλατοτητας....αλλα οχι και τη μειωση. αν διαβασετε για αλατοθεραπειες...αλατι μπορουμε να βαλουμε αποτομα στο ενυδρειο....το αφαιρουμε ομως με αλλαγες πολυ σταδιακα και ηπια. με 2 ωρες προσαρμογη λοιπον "μια χαρα" το μολυ μπηκε σε θαλασσινο περιβαλλον....αλλα η επιστροφη στο γλυκο πρεπει να γινει πολυυυ σταδιακα...
|
||||
|
||||
![]()
Sorry παιδιά, δεν το ήξερα, μάλλον θα έχανα κι εγώ το στοίχημα...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ελα και φοτω
|
|
||||
|
||||
![]()
και η διαρκεια ζωης του?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ζωντανες τροφες | kanarini | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 15-03-08 14:18 |
ζωντανες τροφες | kanarini | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 12-02-08 23:20 |
ζωντανες τροφες | kanarini | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 11-02-08 21:12 |
ζωντανες τροφες | capetanakis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 12-04-07 19:26 |