|
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
κατσε γιατι θα σταρβωθω βραδυατικα μ αυτα που βλεπω! μετεφερες μολλυ απο γλυκο σε αλμυρο νερο με προσαρμογη καποιο χρονικο διαστημα και ζει μια χαρα? πολυ απιθανο μου φαινεται
|
|
||||
|
||||
![]()
με προσαρμογη σταγοναςγια 2 ωρες θα δεις στην αρχη κατι τρελα να κανει και μετα θα ειναι κολητο με τα occealaris δοκιμασε και πες μας
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οχι οχι δεν κανω πειραματα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
απο τα πειραματα βγενουν τα συμπερασματα ομως
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω προσωπικα αυτο το πειραμα ΔΕΝ το κανω γιατι δεν ειμαι σιγουρος κι εκτος αυτου το συγκεκριμενο ειδος ψαριου ειναι για γλυκο νερο οχι για αλμυρο! οποιος το χει δοκιμασει να μας αναρτησει κι εμας μια φωτογραφια!
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω απο αυτο το πειραμα εχασα 100 ευρω βεβαια αλλα δεν εχει να κανει
------------------------- βλεπω να τα χανεις και εσυ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stelios816 : 26-09-12 στις 20:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
εγω δεν θα το κανω για κανενα λογο αυτο το πειραμα!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ισχύει ότι πηγαίνουν και σε αλμυρό νερό τα μόλυ με καλή προσαρμογή, το είχα διαβάσει εδώ μέσα παλαιότερα..
|
|
||||
|
||||
![]()
στη φυση κανουν καποια τετοια μετακινηση? (απ οσο ξερω σε λιμνες ζουν οχι σε ποταμια αλλα δε βαζω και το χερι μου στη φωτια... παντως οπως και να χει δε θα το κανα)
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά, τα molly(όχι όλα νομίζω μάλιστα) ζουν και σε υφάλμυρο, αλλά όχι θαλασσινό...
Δεν χρειάζεται να κάνουμε πειράματα... Και τα clown αν τα βάλεις σε χαμηλότερη αλατότητα μπορεί να ζήσουν(για κάποιο διάστημα...) αλλά δεν λέει κάτι αυτό... Επίσης για μικρότερες(αποδεκτές για το κάθε είδος...) μετατροπές συνθηκών νερού καλύτερα να γίνεται σταδιακά... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το εχεις δοκιμασει στο 1016 τα κλοουν για να δεις πως ειναι ? ------------------------- ο συγκεκριμενος που εχασα το στοιχημα το εχει 3 χρονια μεσα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stelios816 : 26-09-12 στις 20:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ελα και φοτω
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ζωντανες τροφες | kanarini | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 15-03-08 14:18 |
ζωντανες τροφες | kanarini | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 12-02-08 23:20 |
ζωντανες τροφες | kanarini | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 11-02-08 21:12 |
ζωντανες τροφες | capetanakis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 12-04-07 19:26 |