|
|
||||
|
||||
![]()
Ενταξει...τοοοσο χαλια δεν ειναι, αλλα τα ψαρακια ειναι στο τρεξιμο συνεχεια. Ποτε να ηρεμισουν? Δες τα πως πηγαινουν. Να ειχε τοση ροη για δυο-τρεις ωρες θα ηταν αρκετα ενδιαφερον, ετσι για την αλλαγη. Αλλα ακομα και guppies που αρεσκονται σε δυνατη ροη, πιστευω οτι θα κουραστουν στο τελος.
Αυτο για εμενα ειναι το ενυδρειο-πλυντηριο ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Θα συμφωνήσω με το nazgul, δες τα καημένα που πηγαίνουν κάτω από τη ρίζα μόνο και μόνο επειδή εκεί έχει μειωμένη ροή. Δε δοκιμάζουν καν να πάνε πιο πέρα...
|
|
|||
|
|||
![]()
Αρααα...αγοραζω αυτο το EHEIM (600 Λίτρα την ώρα), ΔΕΝ βαζω αεραντλία (μιας και θα το κνω full φυτεμενο) και ειμαι κομπλε!!!???
|
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι, την αεραντλια δεν τη θελεις σε φυτεμενο, τα φυτα θα κανουν ολη τη δουλεια. Αρκει να υπαρχει λιγη αναταραξη στην επιφανεια του νερου για να μην εμφανιστει πρωτεϊνικο φιλμ. Καλο ειναι να υπαρχει, αλλα μονο σε εκτακτες περιπτωσεις, οπως πολυ υψηλη θερμοκρασια το καλοκαιρι. Εγω εχω απο μια σε καθε ενυδρειο που τη βαζω στις μεγαλες ζεστες προληπτικα και μια με μπαταρια σε περιπτωση διακοπης ρευματος. Αυτα, καλα φυτεματα!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω φίλε!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια Με Στήσιμο 70lt | SeXperT | Χρυσόψαρα | 5 | 28-12-11 22:40 |
ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΦΥΤΕΜΕΝΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 70lt | angelos7577 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 21 | 12-06-07 22:31 |
ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΦΥΤΕΜΕΝΟΥ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 70lt | angelos7577 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 07-06-07 15:15 |
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΓΙΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 70lt | angelos7577 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 06-06-07 16:10 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 70lt | angelos7577 | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 27-05-07 19:07 |