|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάποιος είχε αναφέρει παλιότερα εδω πέρα, οτι είχε βγάλει μικρές γρατζουνιές με πολύωρο τρίψιμο με την πράσινη πλευρά σφουγκαριού για τα πιάτα..
------------------------- http://www.aquatek.gr/vb/showthread....F5%ED%E9%E5%F2 εδώ το αναφέρει.. και δείτε και αυτό http://www.aquatek.gr/vb/showthread....F5%ED%E9%E5%F2
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kotsos : 25-09-12 στις 11:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
σε λιγο θα ανακαλυψουμε και την πενικιλινη εδω
![]() ![]() ρε παιδια εδω τζαμαδες ειδικη ανθρωποι και δεν μπορουν να βγαλουν γρατζουνιες εμεις θα τις βγαλουμε με σφουγγαρακι θα λαλησουμε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το σφουγκαράκι αυτό έχει σύρμα μέσα.. δεν το έχω δοκιμάσει, αλλα ίσως για απαλές γρατζουνιές να κάνει δουλειά..
|
||||
|
||||
![]()
Το πράσινο σφουγγάρι,όχι μόνο δεν θα αφαιρέσει γρατζουνιές,αλλά θα δημιουργήσει και άλλες.Κάποτε στο παλιό μου 120αρι,το χρησιμοποιούσα για να καθαρίζω την άλγη από τα τζάμια με γεμάτο το ενυδρείο και τριβοντας ελαφρά.Η άλγη καθάριζε κάνοντας όμως το τζάμι χάλια.
|
||||
|
||||
![]()
Εγω το μονο που εχω δοκιμασει ειναι σε τζαμι αυτοκινητου, επειδη ασχολουμαι με αλοιφες αμαξωματων και βαψιμο, πηρα λιγη αλοιφη και δοκιμασα. Θεωρητικα η αλοιφη ειναι για το βερνικι του αυτοκινητου και βασιζεται στην θερμανση μεσω τριβης του αλοιφαδορου. Αλλα περιεργως, τη θαμπαδα απτο τζαμι την εβγαλε (απο μια κορδελα σε εναν γαμο που την ειχαν δεσει στον καθρεφτη και με τις ωρες που κινουταν το αμαξι, εξυσε πολυ επιφανειακα τζαμι και βερνικι). Μπορειτε να δοκιμασετε, πανι μικροινων, μια λεπτη αλοιφη "φινιρισματος" και γρηγορο τριψιμο να θερμανθει, μικρη περιοχη καθε φορα. Δεν εγγυωμαι τιποτα φυσικα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Για την αχνα στο τζαμι του αυτοκινητου,ελαφρυ περασμα με το συρμα κατσαπολας το παλιο ομως που ειναι ψιλο.Οχι τα καινουργια που ειναι χοντρα.
Και ενα περασμα με αλοιφη την τελευταια την ποιο ψιλη,και ειναι ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μιλάμε για το κλασικό σύρμα το παλιό που είναι σαν μαλλί τις γριάς. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καθαρισμος τζαμιου ενυδρειου απο μεσα.Με τι? | georgis4 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 17-11-11 22:56 |
τι παχος τζαμιου? | masha87 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 23-05-11 20:18 |
Αντικατασταση τζαμιου | klipitiklopos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 23-04-11 00:14 |
Ραγισμα τζαμιου ενυδρειου. | Apollwnas | Γλυκό νερό - Γενικά | 26 | 09-04-09 09:46 |
Παχος τζαμιου? | MiziGr | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 16-06-07 10:06 |