|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οπως το κανουμε ολοι. αν δεν μπορεις να το κανεις τοτε καλυτερα ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ! πιο πολυ θα ζησουν! (κυριολεκτικα το εννοω) Σε κανενα εξωθερμο οργανισμο δεν προκαλουμε θερμικο σοκ. Το να φτιαχνεις τη θερμοκρασια ειναι πανευκολο (προετοιμαζεις σε ενα βαρελι απο αυτα για τις ελιες) Επισεις εντελως επισφαλως εχω διαβασει συγχομπυστες που χρησιμοποιουν (σε τεραστια ενυδρεια βεβαια) νερο απο θερμοσιφωνο με την προυποθεση οτι εχουν σιγουρα ολοκαινουργιο θερμοσιφωνο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οταν δεν ειναι χαλκινο το boiler.εκει το νερο ειναι δηλητιριο και οταν συντηρηται τακτικα το ηλιακο η το θεμοσιφωνο οτι εχει ο καθενας. σε αλλη περιπτωση ειναι δραμα η δουλεια .εγω αλλαγες κανω 350 λιτρα τη βδομαδα απο το ηλιακο |
|
||||
|
||||
![]()
Στελιο ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν το κανω, και το βρισκω επισφαλες λογο πιθανης οξειδωσης, αλλα οπως βλεπεις το προτεινα στο φιλο σαν εναλλακτικη λυση (απο το να προκαλει θερμικο σοκ καλυτερα να ρισκαρει λιγο παραπανω "ιχνοστοιχεια", εννωειται)
Απο κει και περα εγω κανω ετσι κι αλλιως μια βδομαδα παλαιωση για τις αλλαγες μου οποτε δεν υπηρξε ποτε σοβαρος λογος να θελω ντε και καλα εδω και τωρα νερο. Αν μου συνεβαινε ισως πηγαινα σε λυση θερμοσιφωνα, απλα για τις αλλαγες ρουτινας δε θα το εκανα.
|
||||
|
||||
![]()
στο ξαναλεω οταν συντηρειτε τακτικα οχι οταν κανεις σερβις στα 10 χρονια στο δικο μου του κανω καθε χρονο η μονη διαφορα που εχεις ειναι οτι περνεις παραπανω μαγνησιο απο το να εβαζες σκετο βρυσης.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νερο | silia | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 5 | 04-09-11 20:09 |
Ερωτηση για νερο | Thanos159 | Δίσκοι | 18 | 20-02-10 23:57 |
Ερωτηση για νερο.. | malawimbuna | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 7 | 09-04-09 14:50 |
ΝΕΡΟ | ΜΗΤΣΑΡΑΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 02-07-08 20:54 |
Νερο βροχης | Steve | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 05-08-07 10:10 |