|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδιά (οι της ομάδας)..τετάρτη σας βολεύει στο ίδιο μερος με την προηγούμενη φορά να βρεθούμε?..να καταλήξουμε στα hardscape? και στη συνθεση
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επίσης, νομίζω μέχρι αύριο πρέπει να δηλώσουμε τι υπόστρωμα θέλουμε... |
|
||||
|
||||
![]()
Ok!
Προτεινω να περιμενουμε μεχρι την Τεταρτη να δουμε μηπως οι νεες παραλαβες κρυβουν κανα διαμαντακι,εαν οχι,τοτε ειναι μια καλη επιλογη τα τετρακια αυτα. Στελακο τελεια τα climbing gourami αλλα δυστυχως ειναι ψαρακι που καθεται συνεχως κρυμμένο στα φυτα,ειναι στην φυση του,οποτε δεν θα μας δειξει ουτε τον χαρακτηρα του ουτε τα κάλλη του στην εκθεση. Ακουω και τους υπολοιπους. Επισης πρεπει να αρχιζουμε να καταληγουμε και στο υποστρωμα και στα υλικα διακοσμησης.
|
||||
|
||||
![]()
μπορουμε να έχουμε μια αναλυτική ανακεφαλαίωση ? γιατι εχω στο νου μου να εκτυπώσω οτι φυτό-ρίζα-πέτρα- κλπ εχουμε διαθέσιμο απο τον καθένα,να τα εκτυπωσω σε κολλες α4 ονομαστικα κια να τα φέρω μαζι στη συνάντηση να δούμε τι θα επιλέξουμε και τι οχι...
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά κοίταξα μερικά πράγματα και λέω να κάνουμε τους mascaraδες μαζί με dwarf puffer τα οποία είναι από Kerala, India(δείτε και ένα άρθο του Bleher).
Και το άλλο λέω να το κάνουμε με ctenopoma και congo tetra(και κανένα african butterfly, υπερβολή, ε; ) και έτσι να έχουμε ένα βιότοπο του Congo. Επίσης θα συμφωνούσα και με hemichromis αν υπήρχε στο setup... Τι λέτε;;;; |
|
||||
|
||||
![]()
ta ctenopoma θα κρυβονται ολη την ώρα οπως ειπε ο dimis ,γιατι το συζητήσαμε και στον καφε...εγω προς το παρόν ειμαι υπέρ του bucktooth τετρα,και τους μασκαράδες τους εχουμε ηδη ετοιμους...
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ μπορώ να βρεθούμε πλέον και σχεδόν όποτε να 'ναι.
Το ζήτημα που με φόβησε είναι ότι μόλις γύρισα από μια βόλτα σε Pet City και μου είπαν ότι λόγω απεργιών οι παραλαβές που ήταν για αυτή τη βδομάδα πάνε για 3 Οκτώβρη! Ξέρετε αν ισχύει και για τους άλλους;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσπαθεια βιοτοπικου Νο2 | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 6 | 05-06-11 18:20 |
προσπαθεια βιοτοπικου | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 29-01-11 16:33 |
παρουσιαση του νεου Βιοτοπικου?? ενυδρειου μου. | 6981giwrgos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 27-11-10 09:18 |
Βοηθεια για στησιμο βιοτοπικου malawi.. | harmiller | Malawi | 34 | 22-11-09 20:16 |