|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ξέρει αυτός τι θα βάλει!
![]() Απλά το πηγαίνει σταδιακά και δε φτιάχνει κατευθείαν το τέρας που χρειάζεται! ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Σιγα σιγα... Καποτε αυτο μου φανταζε ονειρο.. Προχωραμε συνεχεια και δεν σταματω να κανω ολοενα νεα ονειρα... Μαλαουι και δισκους? Μπλιαξ (πλακα κανω παντα) Προτιμω τα Predatory ειδη με τα οποια και ασχολουμαι... Υποστρωμα δεν θελω να βαλω αλλα την τελευταια κουβεντα δεν την λεω εγω αλλα το σαλαχι... ![]() Θα ξεκινησω χωρις και αν δω οτι εχω θεμα με στρες του ψαριου προχωραμε σε λεπτοκοκη αμμο... Μεσα θα μπουν: 1 silver arowana 30cm 3 cichla monoculus 2 channa micropeltes 1 potamotrygon motoro Φυσικα οι δυαδες και οι τριαδες θα σπασουν και θα μεινει μονο ενα του καθε ειδους απλα επειδη τα πηρα ολα απο πολυ μωρα θελω να ξεχωρισω το ''καλο κομματι'' και τα αλλα θα τα διωξω... |
|
||||
|
||||
![]()
Μετα δεν θα θες να τα αποχωρηστεις.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Βασικα εκει που εχεις τα ψαρια αυτη τη στιγμη δεν εχεις στρωμένα φιλτρα?
Τοτε μεταφερεις τα υλικα τους στα νεα φιλτρα και εισαι κομπλε αφου θα εχεις "ετοιμη βιολογια" που μπορει να στηριξει το ενυδρειο ολοκληρο!!! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστω παρα πολυ για αλλη μια φορα παιδια...
Γιωργο αυτο εχω κανει...Μετεφερα το μισο κεραμικο υλικο,ολο τον υαλοβαμβακα και ανθρακα και τωρα θα μεταφερω και περιπου 100 λιτρα νερακι... Αυριο πρωι μπαινουν ψαρια... |
|
||||
|
||||
![]()
Και αυριο βαζεις και φωτογραφιες!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια σορρυ για την καθυστερηση...
Ελπιζω με τις φωτογραφιες να επανορθωσω... ![]() Ξεκιναμε λοιπον... Εδω μια του σαλαχακίου( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΑΑΑΑχ αυτη η φατσα!!!! ![]() ![]() ![]() Και εδω μια παλια του σαλαχιου αλλα μου αρεσει... ![]() Παιδια σας ακουω... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|