|
Ιστοσελίδες στο Internet Χρήσιμα links για το χόμπυ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
έχεις δίκιο σκάλωσα , εγώ τον δουλεύω στο δικό μου ενυδρείο είναι reef με sps μία εβδομάδα τώρα και τα κοράλλια αντιδρούν το ίδιο καλά στην αλλαγή όπως με τον ενυδρειακό , σε κανά μήνα θα ξέρω με σιγουριά αν είναι το ίδιο καλός ή καλύτερος ή μάπα
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Απο χώματοτεχνική Κηφισιάς που τον έχει και σε καλη τιμη δοκίμασε κανεις? Σκέφτομαι να πάω για πέτρες και ζεόλιθο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- http://www.aquatek.gr/vb/showthread....5%F1%F6%E7/#44
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 09-12-14 στις 01:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία, ευχαριστώ για την ενημέρωση! Απο πλύσιμο είμαι σχολαστικός πάντα έτσι κι αλλιως!
-Μιας και εχεις παει, μήπως ετυχε να πάρεις και άμμο χαλαζιακή?
|
||||
|
||||
![]()
Ναι , τη μαύρη, την εχω στο χρυσοψαράδικο, και αυτη θέλει ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ πλυσιμο
|
||||
|
||||
![]()
Κατάλαβα, παλι θα με κραζει η δικιά μου για το μπάνιο! Χαχα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ακουαφόρτε παραμάσχαλα και επι τόπου δοκιμη! |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία, θα δοκιμασω να δω εκεί επι τόπου όταν πάω. Ευχαριστώ.
|
||||
|
||||
![]()
Που χρειαζεται το ακουφορτε για την εξακριβωση της χαλαζιακης?
Εγω βαζω ζεολιθο σχεδον παντου ![]() ![]() Δεν εχετε να φοβηθειτε τιποτα .... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ζεόλιθος και οξύτητα !! | akisk | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 01-12-05 23:24 |