|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια εχω 2 και 2 saulosi
1 και 2 iodotropheus αν εξαιρεσεις οτι το ενα αρσενικο saulosiδεν δειχνει καθολου τα χρωματα του(οταν το κανει τρωει πολυ ξυλο) δεν εχω κανενα προβλημα...δυο γεννες iodo και δυο γεννες saulosi χαμενες απο βλακεια μου...τωρα παντως και οι δυο θηλυκες ειναι μπουκωμενες ξανα για τριτη φορα σε 4 μηνες ααα και ολα αυτα σε 100 λιτρα εεε... τωρα παντως θα τα ματακομισω σε 250 λιτρα... |
|
||||
|
||||
![]()
E τι άλλο πρόβλημα να έχεις εκτός από αυτό;;Ένα μόνιμα στρεσαρισμένο ψάρι δεν σου αρκεί σαν πρόβλημα..;Σου αρέσει να το βλέπεις έτσι;;
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειπα οτι μαρεσει αλλα και τι να το κανω?
1.δεν εχω αλλο ενυδρειο να το ξεχωρισω 2.υπαρχει καποιος που να θελει ενα αρσενικο μονο του? 3.αν μου ψοφισει το αλλο τι θα κανω?θα χαλασω το χαρεμι...θα μεινω χωρις αρσενικο...ασε που αυτος που μου τα εδωσε δεν μου τα εδινε μεμονωμενα.. |
|
||||
|
||||
![]()
Tο παρουσιάζεις όμως σαν να είναι μικρό το πρόβλημα ενώ είναι πολύ σημαντικό...
![]() Χάρισε το..κάποιος θα βρεθεί να το θέλει...δεν είναι δικαιολογία αυτό,να το κρατάς δηλαδή για όταν και άμα σου πεθάνει ο ένας αρσενικός!!Γιατί να σου πεθάνει;; |
|
|||
|
|||
![]()
Με σύνθεση την παρακάτω: χαρέμι 1αρσενικό 3 θηλυκά saulosi,
χαρέμι 1αρσενικό 3 θηλυκά iodotropheus, ένα χαρέμι maingano θα μπορούσε να προστεθεί; Το ενυδρειο φενεται πως "σηκώνει " ακόμα ένα χαρέμι.Αλλά τα maingano με προβληματιζουν λόγω του ιδίου χρώματος με τα αρσενικά saulosi. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψαροσυνθεση για Malawi 400lt | Ektorakos | Malawi | 8 | 04-10-11 09:11 |
Rio 400 Malawi Mbuna | nxris | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 19 | 02-06-11 14:13 |
RIO 400 - Malawi / Mbuna | Moutralewn | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 24 | 03-10-10 20:44 |
malawi non-mbuna ενυδρειο | sagoth | Malawi | 27 | 02-04-08 13:28 |
Νέο 300 λίτρων Mbuna | gemini_str | Malawi | 7 | 27-09-04 13:00 |