|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κι ομως μετα απο μερικα πειραμματα (δεν εχω ολοκληρωσει ακομα) εχω δει πως με χρηση τεραστιου φιλτρου με βιολογικο τα νιτρικα μειωνονται παρα πολυ, αλλα μιλαμε για πραγματικα μεγαλο ογκο φιλτρου (μεχρι τωρα σε 60 λιτρα ενυδρειο εχω 14 λιτρα συνολο φιλτρου) Ολα αυτα ακομα εμπειρικα και με επιφυλαξη (αν και τα αποτελεσματα ειναι οντως θετικα) Καπου διαβασα πως για να εχουμε ολικη απονιτροποιηση πρεπει το φιλτρο να ειναι περιπου οσο και το ενυδρειο (αν και δε θελω ολικη απονιτροποιηση) ------------------------- αστους, αφου θελουν να πανε αθηνα πειραια μεσω Μοσχας... περι ορεξεως ουδεις λογος... στην τελικη τ αποτελεσμα ειναι ιδιο (αμμωνια ριχνουν, μονο που τη φτιαχνουν μονοι τους σαπιζοντας τροφες)
![]() Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε. Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nick74 : 18-09-12 στις 20:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτηση για στρωσιμο | asimakis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 32 | 03-07-11 14:31 |
Ερωτηση για αμμωνια(στρωσιμο) | sefis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 22-04-11 18:43 |
Ερωτηση σχετικη με μπολι και στρωσιμο ενυδρειου | Μανος Θες | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 22-12-09 15:54 |
Ερωτηση για στρωσιμο ενυδρειου | bubble | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 19-04-08 15:41 |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | thanky | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 19-05-07 15:16 |