|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μονο εγω και ο ακουα ειμαστε πολλα κυβικα??
|
|
||||
|
||||
![]()
Και γω είμαι αλλα δεν φαίνεται.
------------------------- Τελικά μερα,μέρος και ώρα είπαμε?
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimitris77 : 18-09-12 στις 18:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ΤΕΤΑΡΤΗ 5, 5-30...ΜΕΡΟΣ (αν καταλαβα καλα ) ΛΊΜΝΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ(?>)
|
|
||||
|
||||
![]()
Αγαπουλες καλου κακου παρτε και κανενα καφεδακι σε ταπερ γιατι ο κενταυρος(καφετερια)ειναι κλειστος νομιζω κατι μηνακια!
![]() ![]() Τα λεμε αυριο!!
|
||||
|
||||
![]()
Kαλα ρε,σε κλειστη καφετερια δωσαμε ραντεβου?
Ελα για πεστε μερος και τι θα κουβαλησει ο καθενας...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αρκετοι απο μας το ξερουν.
|
||||
|
||||
![]()
Παρκο Τριτση ειναι καλη ιδεα διοτι εχει απλα και δεν θα ενοχλησουμε τους διπλα,αλλα μηπως πεφτει μακρια στους υπολοιπους?
Αν πεφτει μακρυα σε καποιον ας προτεινει αλλη λυση... Συντομα ομως γιατι μιλαμε για αυριο. Οποιος εχει πετρες η και ριζες ας τις φερει μαζι,τις πετρες οχι ολες αλλα 2-3 αντιπροσωπευτικά δειγματα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσπαθεια βιοτοπικου Νο2 | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 6 | 05-06-11 18:20 |
προσπαθεια βιοτοπικου | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 29-01-11 16:33 |
παρουσιαση του νεου Βιοτοπικου?? ενυδρειου μου. | 6981giwrgos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 27-11-10 09:18 |
Βοηθεια για στησιμο βιοτοπικου malawi.. | harmiller | Malawi | 34 | 22-11-09 20:16 |