|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Πόσα watt, σε τι ροή, για πόσες ώρες, κάθε πότε, επηρεάζει τα λιπάσματα και αν λιπαίνω ώρες που δεν τη λειτουργώ, μετά από πόσες ώρες μπορώ να την ανάψω; ![]() ¶στα, καλύτερα να προσπαθήσω να λύσω το γόρδιο δεσμό παρά να αποφασίσω αν πρέπει να αγοράσω, αν ναι, ποιά είναι η κατάλληλη και πώς πρέπει να τη χρησιμοποιώ; ------------------------- Παράθεση:
Κατά την είσοδο νέων ψαριών (ειδικά από πετ-σοπ) μέσα στο ενυδρείο, δεν θα ήταν καλό η χρήση μιας τέτοιας λάμπας επί 24ωρο για κάποιες ημέρες; Ένα άλλο. Κατά την εμφάνιση κάποιας παρασιτικής ασθένειας, δεν θα ήταν καλό να γίνει χρήση της λάμπας και αν δεν δούμε εξαφάνιση της ασθένειας να επέμβουμε μετά με φάρμακα; Και ένα τελευταίο (ένα - ένα μου έρχονται ![]() Δεν ξέρω, είμαι ΠΟΛΥ μπερδεμένος.... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Skydiver : 16-09-12 στις 22:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
Tags |
λάμπα uv, uv lamp, εξωτερικό φίλτρο |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κυκλοφορία νερού σε mbuna ενυδρειο | ilias ts | Malawi | 6 | 05-09-12 11:10 |
κυκλοφορία σε 100 λίτρα | kostas_pana | Κυκλοφορία | 14 | 14-10-11 16:58 |
Γνώμες για την καλύτερη κυκλοφορία νερού σε 400αρι malawi | \/ag | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 20-08-11 15:27 |
Κυκλοφορία σε φυτεμένο | nikosm1 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 01-12-09 22:12 |
Κυκλοφορία νερού | chemical mac | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 13-11-07 14:52 |