|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ λέω καλύτερα το Σ/Κ .
|
||||
|
||||
![]()
Μεσοβδομαδα με βολευει καλυτερα μετα την δουλεια κατευθειαν για να μην ερχομαι και το σ/κ απο Μεγαρα.
Αν δεν μπορειτε βεβαια,το κανω.
|
||||
|
||||
![]()
Μεσοβδομαδα
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν το κάνετε μεσοβδόμαδα θα τα πείτε χωρίς εμένα. Μέχρι τις 21 το νωρίτερο θα είμαι Πάτρα. Αν δημιουργώ πρόβλημα δεν υπάρχει θέμα, απλά θα τσακωθούμε όταν γυρίσω!
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά λοιπόν, εγώ είδα στο Pet City του Αμαρουσίου είχε tillapia buttikoferi και Pearl Gourami(μεγάλα μεν, πανάκριβα δε...).
Στο WI είχε lifalili και κανονικά jewel και πιο μικρά Pearl Gourami(αλλά σε πολύ χαμηλότερη τιμή...).Ξέχασα να ρωτήσω όμως αν έχει steatocranus(που λέει ότι έχει στο site) Εμένα στην Ασία μου αρέσουν πολύ τα pufferάκια έχουν και απίστευτη συμπεριφορά(θα πάρουμε και σαλιγκάρια να ταΐσουμε αν είναι ![]() Για το άλλο πρέπει να δούμε και τα ψάρια να μην είναι στρεσαρισμένα και φοβισμένα... Για τον καφέ, εγώ δεν μπορώ να εγγυηθώ τίποτα γιατί έχουν αρχίσει και αναβάλλονται μαθήματα λόγω απεργίας και δεν ξέρω πότε θα τα δώσω... Τις ρίζες του Δημήτρη από Πάτρα μπορώ να τις πάρω κι εγώ στο λεωφορείο,αν δεν μπορεί ο Στέλιος... Σίγουρα θα ανεβοκατέβω αυθημερόν την ερχόμενη και την επόμενη βδομάδα... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσπαθεια βιοτοπικου Νο2 | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 6 | 05-06-11 18:20 |
προσπαθεια βιοτοπικου | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 29-01-11 16:33 |
παρουσιαση του νεου Βιοτοπικου?? ενυδρειου μου. | 6981giwrgos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 27-11-10 09:18 |
Βοηθεια για στησιμο βιοτοπικου malawi.. | harmiller | Malawi | 34 | 22-11-09 20:16 |