|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ΓΚΟΥΧ ΓΚΟΥΧ εδω ειμαι.....Ορέ ψαρουκλες και κακό ….
![]() ![]() ![]() Τώρα όσων αφορά τους βιότοπους φτιάχνουμε οτι θελετε δεν έχω κανένα πρόβλημα …όλες οι επιλογές είναι ωραίες σε σημείο που δεν ξέρω τι θέλω….αλλα μην μπερδεψουμε πολλα ψαρακια ε.. ![]() ![]() υγ. για μπλουζάκι ρωτήστε τι γραμμή είναι γιατί είμαι πάνω στον όγκο σε στενή γραμμή μάλλον θα χρειαστώ xl αλλιώς large.....
|
||||
|
||||
![]()
1. Βρες ένα Fruit of the Loom και σύγκρινε! Δεν μπορεί, κάπου θα βρίσκεται και της πενθήμερης!
2. Πες την άποψή σου μη μαλλιοτραβηχτούμε! Διάλεξε δύο και πες τα!
|
||||
|
||||
![]()
Καλα σου λεει ο Στελιος!
Μην το παιζεις διπλωματης,τι γουσταρεις πιο πολυ,τι θα εδινε το κατι παραπανω? Αλλα να ειναι εφικτο... Και μετα θα αποφαστει απο την πλειοψηφία.
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον ντρέπεται να πει Sulawesi γιατί του λιώσανε τα pogostemon!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Λοιπόν 1ο ενυδρείο μασκαράδες με esomus danricus ![]() Και 2ο ενυδρείο……Ασία με choco! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
CHOCO E???(ΧΕΧ)...λοιπόν..(οκ θα δω τι θα κάνω με ρίζες)....η ιδέα sulawesi ειναι πολύ πρωτότυπη..παντως..εμένα με ψήνει!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Παμε για 2 Ασια ε...
Επρεπε να κλεισουμε και τριτο μαλλον... ![]() Προλαβαίνουμε αμα θελετε...... ![]()
|
||||
|
||||
![]() ------------------------- Παράθεση:
Και με τρυπα μπροστα να φαινεται η τριχα μωρη αρρωστη ![]()
Η γρια η Κοντακ εχει το ζουμ ιν! ![]() Δημητρης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη rottbea : 15-09-12 στις 15:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σας παρακαλω μην ριχνετε το επιπεδο..
Διαβαζουν και ανθρωποι με καποιο επιπεδο... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
με τον γκαιφε τι θα κανουμε???θα τον πιουμε?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τον "ηπιαμε" εχθες το βραδυ...
Θα τον πιουμε παντως μεσα στην εβδομαδα ελπιζω. Νεα απο το μετωπο... Πηγα ειδα τους ψαρηδες που ειχα αναφερει προχθες. Esomus dancricus σε πολυ κακη κατασταση,δεν τα συνιστω... Dwarf puffers μια χαρα ειναι,μικρα βεβαια αλλα ειναι σε πολυ καλη κατασταση... Ctenopoma acutirostre Σε ανεκτή κατασταση,αν τα παρουμε θελουν μια εβδομαδα πριν με καλο ταισμα... Chocolate gourami Σε μετριοτατη κατασταση,θα δω και σε ενα ακομα καταστημα... Nomorhamphus ebrardtii Σε εξαιρετικη κατασταση,αγορασα οσα ειχε,μια επταδα... Τα ανω ψαρια μπορουμε να τα συνδυασουμε με ενα κοπαδι telmatherina ladigesi για βιοτοπικο Sulawesi...
|
||||
|
||||
![]()
εγώ πήγα στο μάνθο το πρωί..απο ρίζες ειχε μονο driftwood σε μεσαία μεγέθη....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μεσα ημουν δημητρη ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσπαθεια βιοτοπικου Νο2 | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 6 | 05-06-11 18:20 |
προσπαθεια βιοτοπικου | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 29-01-11 16:33 |
παρουσιαση του νεου Βιοτοπικου?? ενυδρειου μου. | 6981giwrgos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 27-11-10 09:18 |
Βοηθεια για στησιμο βιοτοπικου malawi.. | harmiller | Malawi | 34 | 22-11-09 20:16 |