|
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχουν θεμα αυτα τα ψαρια στο στρυψημο 1500 λιτρα νερο δεν ειναι και λιγα
ε οχι ρε φιλε και τερας
|
||||
|
||||
![]()
Τερας εννοω σε μεγεθος, και οχι το ενυδρειο ειναι μικρο...ουτε καν το μηκος του ψαριο δεν εχει σε πλατος το ενυδρειο...!! Εν παση περιπτωση γνωμη ζητησες....στην ειπα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μερικα απο αυτα τα ψαρια αν και μεγαλα δεν εχουν τρελες απετυσεις ισα ισα θα ελεγα
ενασ πολυπτερος για παραδειγμα 30 εκ δε νομιζω να θελει ενυδρειο πανω απο 1,5 μετρο μια και δεν ειναι κυνιτικος η αροανα στριβη χωρις προβλημα σε στενο ενυδρειο βεβαια το ψαρι γυνετε 1 μετρο και αρα θελουμε μακρη ενυδρειο
|
||||
|
||||
![]()
και εμενα μου φαινεται οτι δυσκολευεται το ψαρι στο στριψιμο.
ΥΓ ελεος με την ορθογραφια παιδια . ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δε θα το ελεγα ειναι ο τροπος που στριβει ακομα και αν εχει παραπανω χωρο
δε ξερω ορθογραφια το λεει και η υπογραφη μου
|
||||
|
||||
![]()
ο καθένας μπορεί να γράφει όπως θέλει..απο την στιγμή που βγάζουμε νόημα ας μην τον κρίνουμε..χάρη προσωπικά δεν νομίζω οτι θα τα έβαζα σε κοινωνικό ..για τον απλό λόγο οτι αν ειχα την δυνατότητα να εχω αυτα τα ψάρια ,θα ήθελα να τα έχω σε species tank να τα απολαμβάνω μόνα τους και οχι σε κοινωνικό ενυδρείο....μπορεί να ειναι tank bred βεβαια αλλα αυτο δεν σημαίνει οτι ξενχάνε τις ανάγκες-συνήθειες τους...!!
|
|
||||
|
||||
![]() αυτο το ενυδρειο θεορητε κοινωνικο και βιοτοπικο το λες με λιγη φαντασια ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοινωνικό φυτεμένο 100 λτ με ψάρια νοτιοανατολικής ασίας | kostiscv | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 13-05-09 14:05 |
54lit. κοινωνικό ενυδρείο. | ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΑΣ | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 09-10-08 19:54 |
Γνώμες για ψάρια σε κοινωνικό | antonis_p | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 26-02-08 11:46 |
Κοινωνικό ενυδρείο. | πλυμμήρας | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 14-01-08 01:04 |
Κοινωνικό ενυδρείο ; | Juan | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 08-11-05 12:15 |