|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτα τα κλασικα τα ειδα. Περα, ομως, απο το προβληματισμο μου αν θα ειναι αποτελεσματικα, το ενυδρειο πρεπει να ειναι καλα κλεισμενο απο πανω γιατι στο σπιτι σουλατσαρουν και δυο γατακια!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Επειδή το φως είναι πάνω από το τζαμί (καπάκι), νομίζω πως όποια πατέντα κι αν κάνεις, θα επηρεάσει τον φωτισμό. Εγώ πάντως με το ανεμιστηράκι στο πλάι και με ελάχιστα ανοιχτό το καπάκι, κρατάω τη θερμοκρασία εκεί που θέλω
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστω παντως, θα δω τι θα κανω.
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μ αρεσει σε γενικες γραμμες (αυτο το πλαστικο σωληνακι κατω στο εδαφος το εβαλες για να δωσει καλλιτεχνικη αξια για τη φωτογραφιση ελειψη μοντελου?
![]() Αυτο που θα ελεγα για καλυτερες συνθηκες ειναι να μην κρατας τοσο υψηλα τα νιτρικα. Ενα 10-15 ειναι μια χαρα για την αναπτυξη των φυτων. Επισεις ο ανεμιστηρας καλυτερα να ενεργοποιουταν με controller, διαφορετικα τωρα που εποιασε η δροσια ισως δε χρειαζεται καν (εξαρταται βεβαια απο τη θερμοκρασια του σπιτιου σου βεβαια) Αυτο που δε μ αρεσει ειναι το ενεργο υποστρωμα, αυτο θα δουλεψει οσο δουλεψει και σε ενα χρονο το πολυ θα ειναι απλα μια βρωμια στο βυθο. Τελευταια διαβαζω για mts (με εβαλε ο cogarg στο τριπακι) αλλα ειναι εντελως διαφορετικο πραγμα και μενει ενεργο για πανω απο μια δεκαετια... Επισεις προσωπικα θα κρατουσα μεγαλυτερη φωτοπεριοδο (ειμαι γνωστος για το βιοτπικο κολλημα μου που κραταω 12 ωρες κατα τα φυσικα προτυπα εδω και χρονια) αλλα αυτο ειναι μαλλον προσωπικο κολλημα και οι 8 που κρατας ειναι μεσα στις αποφασεις της πλειοψηφιας. Επισεις εντελως προαιρετικα θα ελεγα πως θα ηταν καλυτερο -και φυσικα απιστευτα πιο βολικο και για σενα- ενα εξωτερκο φιλτρο Σε γενικες γραμμες μια χαρα τα πας για μενα.
|
||||
|
||||
![]()
Μερικές νέες φωτογραφίες...(και πάλι με κινητό
![]() Περιόρισα λίγο την ανούμπια στο μπροστινό μέρος, προστέθηκε και λίγη moss σε μερικα σημεία της ρίζας...και στην επιφάνεια κολυμπάνε τα νεογέννητα! (Για 4-5 μέρες θα φιλοξενήσω 5 neon ενός φίλου, ο οποίος ξαναστήνει το ενυδρείο του...ελπίζω να μην έρθουν τα πάνω κάτω!)
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
μολις ριζωσει για τα καλα η βαλλισνερια και η καμπομπα τοτε να δεις τι θα γινει. δεν θα προλαβαινεις. ωραιο ενυδρειο και ωραια ζουγκλα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Η αλήθεια είναι πως η vallisneria είναι ότι πρέπει για να κρυφτούν τα φίλτρα... ![]() Την καμπόμπα την ψιλοφοβάμαι...γιατί νομίζω αργεί να πιάσει και παλιότερα που είχα βάλει σε μικρότερο ενυδρείο, μαδούσε τρελά! Σε μερικούς μήνες...ελπίζω η συνολική εικόνα να είναι καλύτερη! ![]()
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρωτη προσπαθεια,τα φωτα σας!!!! | Dimitris77 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 49 | 28-06-13 20:14 |
60αρη Μια πρωτη προσπαθεια! | Antopets | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 15-03-13 15:51 |
πρωτη προσπαθεια φυτεμενου | panoss77 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 43 | 16-12-12 17:14 |
Πρωτη προσπαθεια 200lt!! | dimitrisemm | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 15-10-10 11:29 |
η πρωτη προσπαθεια ε ενυδρειο | lio2006 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 16-12-09 18:13 |