|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο ενας ειπαμε ειναι Ινδια-Κεραλα με τους μασκαραδες...
Τωρα ψαχνουμε το δευτερο,αν βρισκαμε Γκιζανια θα στηναμε ενα βιοτοπικο Ροδου... ![]() Που σαι ρε Fishme1 ?????????????
|
||||
|
||||
![]()
ΑΑΑ ρε νικο..που εισαι να στήσουμε κανα βιοτοπικό...με γκιζάνια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
O βιοτοπος Ροδου θα ειναι μια εξαιρετικη επιλογη αλλα δεν ειναι ευκολο να βρουμε τα ψαρακια αυτα.
Θα ηταν μια προωθηση ενημερωσης για αυτο το εξαιρετικα απειλουμενο ειδος...
|
||||
|
||||
![]()
σίγουρα,πάντως αν δεν υπάρχουν στα χέρια κάποιου,θα πρέπει να τα περισυλέξουμε(?) να τα διατηρήσουμε και να βρούμε και το κατάλληλο aq.scape...
|
|
||||
|
||||
![]()
δημητρη πες να σου βαλουμε τα λεφτα...
για μπλουζακια τι γινεται? εχω ενα φιλαρακι που φτιαχνει θελετε να ρωτησω τιμη? |
|
||||
|
||||
![]()
Τα λεφτα τα βρισκουμε στον καφε.
Για τα μπλουζακια ρωτα τον exelix.
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν ρώτησα για τύπου polo και μου είπε ότι θα βγει δύο ευρώ ακριβότερο και δεν είναι το κλασικό με τη "σαγρέ" υφή, αλλά λείο. Εξακολουθώ να προτιμώ το κλασικό.
Τώρα θα του στείλω σε email λίγες λεπτομέρειες, να ρίξει μια ματιά σε logo κλπ και να μου πει πάνω κάτω την ιδέα του. Για συνάντηση ίσως μπορώ από το επόμενο Σ/Κ και μετά.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
αν θες οπως ειπα και παραπανω εχω ενα φιλαρακι να ρωτησω κι εγω να δουμε τι μας συμφερει.. αν θελετε να ρωτησω να πουμε ποσα τεμαχια τι μεγεθη τι logo θα εχει κτλ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη eimaste aR21rwstoi : 14-09-12 στις 10:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσπαθεια βιοτοπικου Νο2 | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 6 | 05-06-11 18:20 |
προσπαθεια βιοτοπικου | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 29-01-11 16:33 |
παρουσιαση του νεου Βιοτοπικου?? ενυδρειου μου. | 6981giwrgos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 27-11-10 09:18 |
Βοηθεια για στησιμο βιοτοπικου malawi.. | harmiller | Malawi | 34 | 22-11-09 20:16 |