|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφα είναι .
|
||||
|
||||
![]()
Όντως είναι πολύ όμορφα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
sounds like a plan....!!!! εμένα με εχουν ψήσει πάντως....
|
|
||||
|
||||
![]()
Για black water που ειπατε μπορειτε να στησετε ενα βιοτοπικο Βορειας Ινδιας,ποταμου Γαγγη με badis badis.
Σκουρο υποστρωμα,ξυλα,πετρες,λιγα φυτα και blackwater. Για συγκατοικους http://www.seriouslyfish.com/species...ogaster-chuna/ http://www.seriouslyfish.com/species...hthys-cosuatis Δεν ξερω βεβαια ποσο ευκολα μπορουν να βρεθουν αυτα τα ψαρια. |
|
||||
|
||||
![]()
Tα πρωτα σχετικα δυσκολα.
Τα δευτερα ευκολα... Τα τριτα αδυνατον!
|
||||
|
||||
![]()
Τα πρωτα τα ειχα αλλα τα εδωσα,βεβαια μετα απο εισαγωγη.
Τα chuna τα βρισκεις οντως πιο ευκολα. Μια αλλη επιλογη ισως οχι τοσο σπανια αλλα πολλη ομορφη,ειναι Δυτικης Αφρικης με ενα ειδος Pelvicachromis taeniatus.Ειτε απο Νιγηρια ειτε απο Καμερουν. Ξυλα,σκουρο υποστρωμα και απο φυτα anubias,bolbitis heudelotii και κανενα crinum,που ειναι ομορφα και εντυπωσιακα. Απλα λεω καποιες ιδεες,οι οποιες δεν ξερω ποσο εφικτες μπορει να ειναι απο αποψη ψαριων. Και μια τελευταια...Aphanius fasciatus.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ παιδιά λέω το Ασιατικό να περιέχει κάποιο είδος gourami μιας και είναι αρκετά εντυπωσιακά...
Μια ιδέα... |
|
||||
|
||||
![]()
Mια ιδεα.
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσπαθεια βιοτοπικου Νο2 | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 6 | 05-06-11 18:20 |
προσπαθεια βιοτοπικου | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 29-01-11 16:33 |
παρουσιαση του νεου Βιοτοπικου?? ενυδρειου μου. | 6981giwrgos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 27-11-10 09:18 |
Βοηθεια για στησιμο βιοτοπικου malawi.. | harmiller | Malawi | 34 | 22-11-09 20:16 |