|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αρα εχουμε και λέμε ..συγκεντρωτική για φυτά :
AQUA PURA -Hemiantus calitrichoides Blyxa japonica Ranunculus papulentus Staurogyne sp. Repens Anubias nana petite Anubias nana Pelia Rotala rotundifolia Rotala sp. Green Dimis1978-Cryptocoryne ciliata cryptocoryne willisii anubias nana Hydrocotyle leucocephala Hydrocotyle maritima Bolbitis heteroclita Rotala rotundifolia Aponogeton sp. nymphea lotus microsorius pteropus juncus repens Cyperus helferi eustralis stellata hygrophila polysperma giwrgos198- Hygrophila polysperma rosanervig Hygrophila polysperma Cryptocoryne beckettii petchii Valisneria gigantea hygrophila difformis Egeria densa Έχω επίσης πάρα πολλά driftwoods και πολλές πέτρες . επίσης ξύλα και πέτρες δημητρης77,platy,dimis1978,giwrgos198 καιοποιον ξεχνάω.. |
|
||||
|
||||
![]()
δυο ριζουλες μανγκρουβ εχω κι εγω και φιλτρο ενα φλουβαλ 205
|
|
||||
|
||||
![]()
Άλλη μια ριζακλα από εμένα...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αντωνη σκεφτηκες τιποτα για στησιμο?
Αντε ρε πεστε καμια ιδεα........ Ολοκληρωμενη ομως,χωρα ποταμο,ψαρια,στησιμο...Ελα βαλτε το να δουλεψει δημιουργικά! Και δεν εννοω να ριξουν ιδεες μονο τα ατομα που θα κατέβουμε στον διαγωνισμο,αλλα ολα τα μελη του φορουμ που πιθανον παρακολουθουν το θεμα και εχουν μια ιδεα...
|
||||
|
||||
![]()
Κατ'αρχην θα ηθελα να σας συγχαρω για την πρωτοβουλια της ομαδικης συμμετοχης ως φορουμ στο διαγωνισμο του βιοτοπικουθ ενυδρειου. Θεωρω οτι θα ειναι μια μεγαλη βοηθεια στο να μαθουν οι νεοτεροι χομπιστες τι σημαινει "Βιοτοπος" ετσι ωστε να μπορουμε να μεταφερουμε σχεδον απολυτα τη φυση στο δωματιο μας..............
Σκοπος αυτου του ποστ ειναι να δωσει καποιοες πληροφοριες οσον αφορα στο συγκεκριμενο διαγωνισμο. Τα υποστρωματα (χαλικι/αμμος κτλ. ) διατιθονται απο τουε διοργανωτες. Μεχρι τις 25/9 θα πρεπει να εχετε ενημερωσει για το ειδος υποστρωματος που θα χρειαστειτε. Τα ενυδρεια που διατιθενται απο τους διοργανωτες ειναι εξοπλισμενα με φιλτρα, θερμαντηρες και φωτισμο led τα οποια παρεχονται απο τις εταιριες Aqualum & Aquael. Για την ασφαλη διατηρηση των ζωντανων οργανισμων στα ενυδρεια, εκτος των βιολογικων υλικων, θα γινει χρηση ζεολιθου! Το στησιμο των ενυδρειων (Of the record.....) Μπορει να ξεκινησει απο την Τεταρτη 3/10 και να ολοκληρωθει μεχρι τη Παρασκευη 5/10 στις 10:00 το πρωι. Οι παραμετροι του νερου που θα γεμισουν τα ενυδρεια ειναι Ph=7 & Tds=150ms. Για την οποια τροποποιηση των παραμετρων του νερου θα πρεπει να ενημερωθουν οι διοργανωτες. Για οποια αλλη πληροφορια ζητησετε,οπως και για καθε δυνατη βοηθεια, ειμαι στη διαθεση σας!!! Μεσα απο την καρδια μου, καλη επιτυχια στην προσπαθεια σας!!!!!!!!! Νινταλ Ρεζεκ Μελος της Διοργανωτικης Επιτροπης.
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστουμε για τις πληροφοριες Νιδαλ αλλα και τις ευχες σου!
Ελα να φορτσαρουμε...
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον τα δυο επικρατεστερα απο οτι βλεπω ειναι ενα αυστραλιας και ενα αφρικης(?)
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσπαθεια βιοτοπικου Νο2 | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 6 | 05-06-11 18:20 |
προσπαθεια βιοτοπικου | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 29-01-11 16:33 |
παρουσιαση του νεου Βιοτοπικου?? ενυδρειου μου. | 6981giwrgos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 27-11-10 09:18 |
Βοηθεια για στησιμο βιοτοπικου malawi.. | harmiller | Malawi | 34 | 22-11-09 20:16 |