|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αναλογα ρε Τασουλη,αυτα που εχω εγω και ο Αντωνης ειναι σουπερ για βιοτοπο ΑυστραλΑσιας και Αφρικης.
Παιζει και λιγη Αμερικα.
|
||||
|
||||
![]()
ωραια..αφου υπάρχουν τόσα φυτα λοιπόν..το ένα ενυδρειο να παίξει σίγουρα εκει ανάμεσα....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Από φυτά έχω :
Hygrophila polysperma rosanervig Hygrophila polysperma Cryptocoryne beckettii petchii Valisneria gigantea hygrophila difformis Egeria densa Έχω επίσης πάρα πολλά driftwoods και πολλές πέτρες .
|
||||
|
||||
![]()
αρα εχουμε και λέμε ..συγκεντρωτική για φυτά :
AQUA PURA -Hemiantus calitrichoides Blyxa japonica Ranunculus papulentus Staurogyne sp. Repens Anubias nana petite Anubias nana Pelia Rotala rotundifolia Rotala sp. Green Dimis1978-Cryptocoryne ciliata cryptocoryne willisii anubias nana Hydrocotyle leucocephala Hydrocotyle maritima Bolbitis heteroclita Rotala rotundifolia Aponogeton sp. nymphea lotus microsorius pteropus juncus repens Cyperus helferi eustralis stellata hygrophila polysperma giwrgos198- Hygrophila polysperma rosanervig Hygrophila polysperma Cryptocoryne beckettii petchii Valisneria gigantea hygrophila difformis Egeria densa Έχω επίσης πάρα πολλά driftwoods και πολλές πέτρες . επίσης ξύλα και πέτρες δημητρης77,platy,dimis1978,giwrgos198 καιοποιον ξεχνάω.. |
|
||||
|
||||
![]()
δυο ριζουλες μανγκρουβ εχω κι εγω και φιλτρο ενα φλουβαλ 205
|
|
||||
|
||||
![]()
Άλλη μια ριζακλα από εμένα...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αντωνη σκεφτηκες τιποτα για στησιμο?
Αντε ρε πεστε καμια ιδεα........ Ολοκληρωμενη ομως,χωρα ποταμο,ψαρια,στησιμο...Ελα βαλτε το να δουλεψει δημιουργικά! Και δεν εννοω να ριξουν ιδεες μονο τα ατομα που θα κατέβουμε στον διαγωνισμο,αλλα ολα τα μελη του φορουμ που πιθανον παρακολουθουν το θεμα και εχουν μια ιδεα...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσπαθεια βιοτοπικου Νο2 | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 6 | 05-06-11 18:20 |
προσπαθεια βιοτοπικου | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 29-01-11 16:33 |
παρουσιαση του νεου Βιοτοπικου?? ενυδρειου μου. | 6981giwrgos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 27-11-10 09:18 |
Βοηθεια για στησιμο βιοτοπικου malawi.. | harmiller | Malawi | 34 | 22-11-09 20:16 |