|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
"Leave glued and/or sealed aquariums to air for 4-8 days..."
|
||||
|
||||
![]()
before putting in plants or fish
Τι να σου πω.. σίγουρα είναι καλύτερο να μείνει κάποιες μέρες, αλλα εγώ ποτέ δεν είχα κάποιο πρόβλημα..
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ δεν προσπαθώ να σε πείσω ότι είχες πρόβλημα! Όταν ο κατασκευαστής μου λέει να το αφήσω τόσες μέρες σημαίνει ότι υπάρχει λόγος, δεν είναι ότι έχει να κερδίσει κάτι από τη συγκεκριμένη δήλωσή του. Και αέρια απελευθερώνονται και πρέπει να στεγνώσει μέχρι μέσα. Χοντρικά παίρνει 1-3mm ανά μέρα από όσο θυμάμαι. Σκέψου ας πούμε τις κάτω κόντρες πόσο θέλουν να στεγνώσουν μέχρι μέσα. Και φυσικά "before putting in plants or fish", αφού για να μπουν αυτά πρέπει να το γεμίσεις με νερό!
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ το αφήνω με νερό για 4-5 μέρες, οπότε φυτά η ψάρια βάζω σίγουρα μετά απο 8 μέρες, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι το γεμίζω τότε
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να επισημάνω κάτι ακόμα, παρόλο που η εμπειρία μου είναι 000 σε αυτό τον τομέα:
Leave glued and/or sealed aquariums to air for 4-8 days before putting in plants or fish. After that, fill aquarium 3 to 4 times with fresh water every 24 hours. ¶φησέ το στον αέρα 4-8 ημέρες πριν βάλεις μέσα φυτά ή ψάρια. Μετά από αυτό γέμισε το ενυδρείο 3 με 4 φορές με φρέσκο νερό κάθε 24 ώρες. |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδη το τζαμι το κολησα χθες τετοια ωρα περιπου,αυριο θα βαλω τις κοντρες πανω κατω...
Πιστευω 8 μερες αν το αφησω και μετα μπει νερακι και το αλλαξω 3 φορες θα ειμαι κομπλε για να φιλοξενηθουν ψαρια... Τι λετε παιδια? |
|
||||
|
||||
![]()
Ε ναι καλυτερα να εχεις υπομονη παρα να γινει κατι που θα σε ξαναφερει στην αρχη ...
![]() Ετσι και αλλιως οι οδηγιες το αναφερουν αρα ακολουθησε τες να εισαι σιγουρος!! ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
LED vs T5 Αποψεις-συζητηση | Κουραμπιές | Φωτισμός | 60 | 29-04-14 14:06 |
αποψεις για 2μετρο+ενυδρειο | octania246 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 15-05-11 21:43 |
Διατυπωστε αποψεις! | kokos125 | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 05-12-09 00:43 |
τσιμεντενιο 5500 λιτρα στεγανοποιηση | fishme1 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 27 | 10-06-09 16:40 |
αποψεις για αγορα R.O.... | klaz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 14-10-05 16:20 |