![]() |
#1 |
Αδειο ενυδρειο
![]() Αξιολόγηση:
![]() Μου εχει μεινει το 600αρι το ενυδρειο αδειο και αναγκαστικα καθεται εκει που ειναι επειδη ειναι εντοιχιζομενο. Να του βαλω ψαρια δεν εχω σκοπο. Θα ηθελα να μου πειτε τι συντηρηση χρειαζεται τωρα αυτο. Πρεπει να γινονται αλλαγες νερου για να μην βρωμαει ας πουμε? και οτι αλλο ξερετε
|
|
Εμφανίσεις: 7013
|
|
||||
|
||||
![]()
κοιταξε φιλε μου αν δεν εχεις σκοπο να το λειτουργησεις καλυτερα ειναι να το αδειασεις,αλλα να ξερεις οτι αν το αφησεις για πολυ καιρο......τοτε θα εχεις φοβο με την σιλικονη να ξεραθει και.....
|
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν εχει ψαρια γιατι να εχει νερο?
Και αν δεν εχει νερο και το εχεις καθαρισει γιατι να βρωμαει? λεω εγω τωρα |
|
|||
|
|||
![]()
Το ενυδρειο ειναι στον τοιχο στο σαλονι και ΔΕΝ μπορει να αδειασει απο νερο για 2 λογους
1) για να μην ξεραθουν οι σιλικονες και παθει ζημια (δεν ειναι δικο μου) 2) Γιατι χωρις νερο θα φαινεται ασχημο μιας και πιανει ολον τον τοιχο σχεδον |
|
||||
|
||||
![]()
η σιλικονη δεν ξερενεται ετσι ευκολα! ειναι απο τα πιο καλα υλικα! ειχα ενυδρειο 15 χρονων στο υπογειο και οταν το εστησα ξανα δεν ειχα κανενα προβλημα εδω και 5 χρονια !
![]() φιλε βαλε χωμα και καντο μια μεγαλη γλαστρα! χωρις πλακα! θα ξετρελαθει η πεθερα και η νυφη! και δεν θα ειναι ασχημο! ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω για τις συμβουλες αλλα μιας και το ενυδρειο δεν ειναι δικο μας ΚΑΙ ειναι σε πολυ δυσκολη θεση για να φτιαχτει και να στηθει, για αυτο και δεν το χρησιμοποιω για ψαρια πια ενω ψαχνω να αγορασω αλλο μεγαλο ενυδρειο
εχει μια ηλιθια κολλημενη αφισα πανω του εκτος των αλλων και δεν ταιριαζει με τιποτα |
|
||||
|
||||
![]()
βαγγελη δεν ειναιι καθολου ασχημη η ιδεα του μικρου για σκεψου την!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παντος αν υπαρχει χρημα(που ολοι τωρα πια δεν εχουμε και πολλα) ειναι κριμα τετοιο μεγαλο ενυδρειο να ειναι αδειο!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
χρημα δεν υπαρχει αλλα και μυαλο δεν υπηρχε οταν το φτιαχνανε. Ας μην ηταν στον τοιχο και ας μην ειχε την χειροτερη αφισα που εχω δει κολλημενη και θα σου λεγα τι θα το κανα
|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι που δεν ειναι δικο σου αλλιως θα μπορουσες με πολυορεθανη σιλικονη και πετρες να κανεις παπαδες!
καπου εδω μεσα ειχα δει ενα ενυδρειο που το πισω μερος ηταν χτισμενο με πετρες! και ηταν φαντασμαγορικο!
|
|||
|
|||
![]()
Α μπα, ειχα φτιαξει κι εγω κατι παρομοιο αλλα δεν ειναι οσο ωραιο φαινεται αν ειναι δικο σου. Μεγαλη ιστορια. Ας μεινουμε στο θεμα ομως!
|
|
||||
|
||||
![]()
για να διατηρήσεις βιολογία απλα θα ρίχνεις λίγη τροφή συχνα και θα κάνεις τις αλλαγές σου εβδομαδιαία...πέτα τίποτα σαλιγκάρια μεσα να εισαι κομπλε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
sorry αλλά επειδη δεν κατάλαβα καλά, υπάρχει έτοιμο ενυδρείο μεγάλοοοο και θέλεις να το έχεις άδειο και να πάρεις άλλο γιατι δεν σου αρέσει η πλάτη; γιατι δεν βάζεις έτοιμο background πχ. https://www.google.gr/search?q=juwel...w=1024&bih=560
|
|
||||
|
||||
![]()
η αφίσα πώς ειναι κολλημένη?..φωτό υπάρχει να καταλάβουμε και μεις περι τινος προκειτε? :/
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πρόσβαση στη πλάτη εξωτερικα έχεις;
|
|
|||
|
|||
![]()
οχι αλλα και να ειχα, ΔΕΝ μπορω να κανω κατι. το ενυδρειο ΔΕΝ ειναι δικο μου
|
|
||||
|
||||
![]()
τι να πω ,κάνε ότι θες, απλώς μου φαίνεται παράλογο να το έχεις άδειο και να πάρεις άλλο....
|
|
|||
|
|||
![]()
σου φαινεται παραλογο αλλα δεν εχει και κανεις καμια ιδεα! λετε να υπαρχει τροπος να γινει "ανθρωπινο" το ενυδρειο και να μην το θελω?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μαυρο πλεξιγκλας λεπτο σε κομμάτια για να χωρέσει να περασει απο πανω;
Δεν χρειαζεται να το κολλήσεις μπορεισ να το σφινωσεις στον πάτο και στις κοντρες
|
|||
|
|||
![]()
και πως θα σφηνωσει? δε νομιζω οτι γινεται
|
|
||||
|
||||
![]()
βαγγελη η γνωμη μου ειναι οτι βιαζεσαι και θα δωσεις λεφτα τσαμπα και χωρις λογο.μπορεις να βαλεις κατι αλλο απο τη μεσα πλευρα της πλατης και να μην εχεις θεμα.μπορεις ενα κομματι λεπτο πλεξιγκλας,βαμμενο η εγχρωμο πλεξιγκλας.υπαρχουν σε διαφορα χρωματα και αφου θες λεπτο κομματι οσο πιο λεπτο βρεις,δε θα βγει πολυ ακριβο.μπορεις ακομα και με γυαλι βαμενο.η μπορεις να βαλεις ενα φυλο pvc λεπτο βαμενο η και με αυτοκολητο βινυλιου στο χρωμα που θες και να τα πιασεις και τα δυο με λιγη σιλικονη ενυδρειακη στις γωνιες και να καλυψεις την αφισα της πλατης.η ακομα και σφηνωμενο οπως σου ειπαν παραπανω.αυτα για πιο απλα,αν δεν θες να κανεις diy background.
ετσι οποτε χρειαστει βγαζεις την εξτρα πλατη και εχεις το παλιο. ειναι πολυ ευκολο να το κανεις,και το ενυδρειο θα γινει ΠΟΛΥ καλο.χρησιμοποιησε το. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
για να εχω προσβαση στα φιλτρα θα πρεπει να βγαζω τον πενταθεσιο καναπε και το τραπεζακι, να μπαινω σε μια τρυπα 1χ1 και να κανω οτι ειναι να κανω. Απλα για να ταιζω, πρεπει να ανεβαινω στους καναπεδες. Σας λεω, δεν μπορω να το κρατησω το συγκεκριμενο ενυδρειο ενεργο. Ακομα και να εμπαινα σε κοπο κι εξοδα απλα για μια πλατη που θα μου κοστισει το 1/3 ενος νεου ενυδρειου (και δεν θα πουληθει κιολας μετα) θα εχω ενα σωρο προβληματα να περασω |
|
||||
|
||||
![]()
Γινεται, μετρας την εσωτερικη αποσταση μεταξυ βασης κοντρας και πατου και ζητας ενα κοματι 2mm μεγαλητερο και ο αλλος τροπος ειναι αυτοσ που ειπε ο kfg με λιγη σιλικόνη στις γωνίες που βγενει πολυ ευκολα οταν θα μετακομίσεις..
|
||||
|
||||
![]()
καταρχην δε θα σου κοστισει το 1/3 αλλα πολυ λιγοτερο.κανα 20αρι 30αρι ευρω το κοβω το πολυ ενα κομματι πλεξι και ακομα φτηνοτερο ενα φυλο Pvc μισου η ενος χιλιοστου.δε χρειαζεται να γινουν σημαδια,μπορεις να το κανεις χωρις να μεινει τιποτα απολυτως.
τωρα για τις υπολοιπες δυσκολιες ειμαι σιγουρος οτι μπορεις να βρεις λυσεις αν θες,και ισως αν κανεις και καποιους συμβιβασμους να ειναι ακομα πιο ευκολο.σιγουρα παντως μπορεις να τη βγαλεις πολυ πιο φτηνα αποτι με το να παρεις νεο ενυδρειο 300λιτρο.εσυ αποφασιζεις βεβαια,αλλα κιεμενα μου φαινονται τσαμπα λεφτα... χρησιμοποιησε αυτο τωρα που το εχεις και μπορεις να λυσεις τα προβληματα φτηνα,και οταν μετακομισεις πηγαινε κιαγορασε ενα 1000αρι και βαλε μεσα και ιχθυοσαυρο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
¶δειασέ το και βάλε μια αφίσα μπροστά.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
τα φιλτρα τα εχω βγαλει και τα χρησιμοποιω αλλου. |
|
||||
|
||||
![]()
Αν το αφίσεις με νερό χωρίς φίλτρο ή κυκλοφοριτή θα βρωμάει.
|
|||
|
|||
![]()
αυτο σκεφτομουν, αλλα το θεμα ειναι ΠΟΣΟ παιρνει να βρωμισει. Αν του κανω μια αλλαγη 100% το μηνα?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αδειο τσαμπι???? | nia79 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 28-03-08 14:41 |
Ακόμα ένα αδειο ενυδρείο | Carebean pirate | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 22-04-07 23:10 |