|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σιγα μην και δεν ησουν...
Αφου πλεον δεν υπαρχει ΑΕΚ το ριξαμε στους διαγωνισμους οι Αεκτζηδες μπας και δουμε εκει καμια διακριση... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ τα μπλουζάκια μαύρα λέω να τα κάνουμε, αλλά κίτρινο δε μπαίνει πάνω μετά τις τελευταίες σας δηλώσεις!
|
||||
|
||||
![]()
Μαυρα γιατι?
Κοβουν τις μπακες? ![]() Εγω ελεγα μπλε σκουρο το μπλουζακι και το λογοτυπο του gab μπλε ανοιχτο και γαλαζιο...
|
||||
|
||||
![]()
Για το δέος που προκαλεί στους αντιπάλους!
![]() ![]() ![]() Εντάξει δε θα τα χαλάσουμε εκεί, θα συνεννοηθούμε. Πάντως ας το αφήσουμε προς το παρόν γιατί δεν μπορώ ακόμα να τρέξω για αυτό. Σε κανα δυο βδομάδες θα τα κανονίσω, να μπορώ να μιλήσω και πιο άνετα με το φίλο μου.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ελα να επιβεβαιώνουμε οι συμμετεχοντες...
Περναει ο καιρος! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παρών,ουγκ.
|
||||
|
||||
![]()
τώρα είδα την 2η και 3η σελίδα του ποστ
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Υπαρχει!
Καλοδεχουμενος στην παρεα μας! Το θεμα μας ειναι πλεον ποσα ενυδρεια θα κλεισουμε... Ειμαστε 5-7 ατομα,πλερωνω για 1 ενυδρειο η για 2? Αντε γιατι μεχρι την παρασκευη ειναι η διορια...Αν υπαρχει εως τοτε διαθεσιμο ενυδρειο! Σας ακουω παιδες... Κι οποιος θελει ακομα καλοδεχουμενος εως τοτε...
|
||||
|
||||
![]()
Eγω προτεινω 2,ας πουν και οι υπολοιποι.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσπαθεια βιοτοπικου Νο2 | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 6 | 05-06-11 18:20 |
προσπαθεια βιοτοπικου | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 29-01-11 16:33 |
παρουσιαση του νεου Βιοτοπικου?? ενυδρειου μου. | 6981giwrgos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 27-11-10 09:18 |
Βοηθεια για στησιμο βιοτοπικου malawi.. | harmiller | Malawi | 34 | 22-11-09 20:16 |