|
|
||||
|
||||
![]()
Eγω θα τοκανα με 8αρι χωρις κοντρες, η 6αρι με κοντρες. βαγγελη 5 το βγαζει με συντελεστη ασφαλειας 2,5. Εγω εβαλα συντελεστη 4. (3,9-4 χρησιμοποιουν οι κατασκευαστες)
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Οκ ειδα τι εκανα λαθος |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
α οκ ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά τι προτείνετε; Καμία ιδέα για τιμές υπάρχει; Δεν τα ήθελα να πιαστω κορόιδο γιατί όποια τιμή και να μου πει ο μαγαζατωρας θα τον πιστεψω.
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ περιεργο... ποσο αξιοπιστο ειναι αυτο το σαιτ? το μεγαλο ενυδρειο που ειχε μεσα το σπιτι μολις μπηκαμε (590 λιτρα) ειναι περιπου 2,20 χ 37 χ 73.
με 2.5 safety Μου βγαζει 13mm ενω με 4.0 safety μου βγαζει 16mm Αν δεν εχω κανει καποιο λαθος στη μετρηση, το τζαμι μας ειναι 11mm. το μπροστινο τουλαχιστον. για τα αλλα δεν ξερω... |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι αξιοπιστο. αν εχεις κοντρες πανω κατω στο ενυδρειο με 11-12 δεν εχεις θεμα ιδιαιτερο. Ειναι λιγο λεπτο αλλα αφου μεχρι τωρα τρεχει εισαι κομπλε. Μην το ψαχνεις. Απλα μην παιζεις ποδοσφαιρο μπροστα στο ενυδρειο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
κι ομως, αναγκαστικα παιζουμε μπαλα μπροστα του!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πάχος τζαμιού σε νέο ενυδρείο... | caverman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 08-10-08 16:25 |