|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί δεν αφήνεις απλά γυμνό τον πάτο?? ή τουλάχιστον βάλε καφέ, ή μαύρο..
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ομως σε 2 μετρα ενυδρειο θα φαινεται πολυ αδειο... φιλε sammy το εχω σκεφτει και αυτο αλλα μου αρεσει ετσι οπως το βλεπω στο βιντεο με λιγο καλυτερες τις κολλησεις φυσικα... Nick74 εχω πλεων συνηθισει τις αλλαγες με τα ψαρια που εχω μπλεξει.. ![]() ![]() Α ναι...επισης δεν μπορω να βαλω πλακα γρανιτη σε ολο το μηκος του ενυδρειου γιατι δεν θα χωραει να περασει απο τις κοντρες |
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα, προσωπικα προτιμω τον φυσικο τροπο (οκ με λιγο υποβοηθεια γιατι δε μπορω να φτιαξω ολοκληρο ορυζονα σπιτι μου) και αν γινοταν να ειχα και την αναλογη επιφανεια και βαθος και για τη φυσικη απονιτροποιηση θα το θεωρουσα ακομα καλυτερα.
Ο τροπος που λειτουργει η φυση εξ αλλου ειναι προιον εξελιξης 4 δισεκατομμυριων χρονων οποτε εχει τελειοποιηθει πολυ καλυτερα απ οτιδηποτε αλλο μπορουμε να σκεφτουμε εμεις Απο κει και περα το barebottom σιγουρα δεν ειναι κατι που δε δουλευει, αλλα μου θυμιζει περισσοτερο "αποστειρωση" και "νοσοκομειο" αλλα γουστα ειναι αυτα Τωρα για πλακακια οκ, δε θελω ουτε να το σκεφτομαι (το βιοτοπικο τουαλετας που υπωθηκε το βρηκα απολυτα ταιριαστο ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Το θεμα με το barebottom εκτος του οτι θυμιζει κατι νοσοκομειακο χωρις δηλαδη διακοσμηση σε κανει να εστιαζεις στα ψαρια εξ'αιτιας του οτι δεν υπαρχει κατι αλλο να προσεξεις...Εγω θελω εκτος απο ψαρια να εχω και ενα ομορφο συνολο...
Δεν ξερω τι λετε εσεις παιδια αλλα εμενα δεν θα με χαλαγε μια ''τουαλετα'' και ποσο μαλλον στο δωματιο μου ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κατα ένα παράδοξο λόγο εμένα μου άρεσε!
![]() Θα το προτιμούσα ίσως σε κάτι πιο σκούρο όπως μαύρο.
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδιά ο τύπος έχει 3-4 χιλιάδες ευρώ ψάρια και τα έβαλε στον καμπινέ???? Δηλαδή το επόμενο τι είναι ? Να έχει και λουλουδάκι το πλακίδιο???
|
|
||||
|
||||
![]()
τα ψαρια πανεμορφα! αλλα...
εχει καμια σχεση η εικονα στο βιντεακι παραπανω,με αυτο? (ασχετα απτο ειδος,μιλαω για το setup) η με αυτο? http://badmanstropicalfish.com/stats...ts_misc4a.html η ακομα και μαυτο στη χειροτερη? βεβαια αυτα ειναι προσωπικες γνωμες και σορυ κιολας αν χαλαω το θεμα,αλλα πραγματικα δεν εχω καταλαβει τη λογικη του να κραταει καποιος τετοια ψαρια σε γυμνο ενυδρειο.και συγνωμη που θα το πω,αλλα το οτι ειναι ενας τροπος να εστιαζεις στα ψαρια και μονο δεν μου αρκει. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τις συμβουλες σας περι διακοσμησης!! | Geovai | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 15-06-11 09:38 |
αλλαγη διακοσμησης | takis07 | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 6 | 17-04-11 22:44 |
Ερωτηση για υλικά διακοσμησης... | PANORAMIX | Ζωοτόκα | 11 | 10-09-10 00:36 |
ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ | Ρέα | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 11-05-07 15:16 |
ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ | georgetax | Malawi | 10 | 11-01-07 20:18 |