|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
προσπαθούμε να σου πούμε κάποια πράγματα, για να κάνεις το ενυδρείο σου καλύτερο, για να το χαίρεσαι τόσο εσύ όσο κ τα ψαράκια σου, για οσο το δυνατόν περισσότερο καιρό.
έχεις μια άρνηση κ δεν διαβάζεις τι σου λένε, παρα μόνο γραφεις κ ξαναγραφεις.. εγώ προσώπικά δεν είμαι γκουρού των αφρικάνων απλά επειδή είχα 3+ χρόνια, θεωρώ ότι έχω κάποιες εμπειρίες να σου πω, σίγουρα όπως κ άλλοι, απλά βλέπω ότι δεν ακους κανέναν νομίζοντας πως γνωρίζεις τα πάντα, ενώ πραγματικά βλέπω πως δεν έχεις διαβάσει ούτε τα βασικά πραγματα πριν στησεις το ενυδρειο σου! βεβαια το αν θες τα ψαρια σου τηγανητα ή 200λτ νερο στο σαλόνι σου επειδή δεν ακούς δεν με νοιάζει, απλά τα ζωντανά τα λυπάμαι λιγακι κ τις αφρικάνες περισσότερο γιατι ειναι ψάρια με έντονη προσωπικότητα Μετρήσεις κάνεις σ αυτό το ενυδρείο ? ξαναρωτάω Gh/Kh έχεις μετρήσει? τα νιτρικά γιατί ειναι τόσο ψηλά ? νερακι βρυσης σκέτο βάζεις ? έχω δει ενα απίστευτο πάθος απο μερους σου να γραφεις στους άλλους για τις συνθήκες του νερού τους αν κατι δεν πάει καλά, αλλά ειλικρινά γωρίζεις τι συνθήκες θέλουν τα ψαρακια σου? γνωρίζεις τι συνθήκες έχεις στο ενυδρείο σου? θα σου πρότεινα να διαβάζεις περισσότερο κ να ασχολείσαι με τα ενυδρεια σου περισσότερο κ ύστερα να μαθαίνεις κ απο τα ενυδρεια των άλλων.. άμα θες άκου κ κρίνε για να γίνεσαι καλύτερος, δεν γεννηθήκε κανείς με ενυδρεία, ολοι μαθαινουμε (ασχολουμαι 5 χρονια κ με θεωρω αρχάριο), αλλιώς κάνε όπως σου αρέσει ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΡΩΤΑΣ αν κανεις το δικό σου, βάλε κ κανα 2 ακομα χαρεμάκια κ καλά ξεμπερδέματα! πριν μου απαντησεις σε παρακαλω ξαναδιαβασε το αν μπορεις! φιλικά, δεν εχω καμια διαθεση για τσακωμούς |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Vangelis21 : 04-09-12 στις 15:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
σου ζητώ συγνώμη που σπατάλησα άσκοπα το χρόνο σου διαβάζοντας συμβουλές που πραγματικά δεν χρειάζεσαι.
καλή συνέχεια σου εύχομαι στο χόμπυ. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
λίγο υπερβολικοί νομίζω σχετικά με τη χρήση του dow. πολλοί έμπειροι χομπίστες το χρησιμοποιούν και πολλοί άλλοι όχι. σε φόρουμ του εξωτερικού που διαβάζω επίσης, δεν το χρησιμοποιούν καν (το μειονέκτημα είναι ότι έχει πολύ άνωση, με ότι αυτό συνεπάγεται, αλλά είναι και αντιαισθητικό όταν ξεθαφτεί). χρησιμοποιούν "egg crate light diffuser" https://www.google.gr/search?q=egg+c...w=1280&bih=685
που κάνει την ίδια δουλεία με το dow, αλλά είναι πλαστικό και δε φαίνεται γιατι γεμίζει με άμμο. ξέρετε αν υπάρχει στην Ελλάδα και που μπορώ να το βρω; sory αν χαλάω το θέμα, αν είναι να ανοίξω καινούργιο... |
|
||||
|
||||
![]()
1)η αεραντλία ειναι καθαρα ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΌ θεμα το αν χρειάζεται ή οχι ενω ''τρεχει'' ενα ενυδρείο...στα φυτεμένα ενυδρεια ΔΕΝ τοποθετουμε αεραντλία ενω στα δισκοενυδρεία τοποθετούμε κ.ο.κ ....εγώ προσωπικά πλέον την έχω στο ντουλάπι και την χρησιμοποιώ ΜΟΝΟ για εφεδρική ανατάραξη-καραντινα-νοσοκομείο-αρτέμια...
2)το ενυδρείο σου χρειάζεται σουλούπωμα...χρειάζεσαι ΚΙΑΛΛΕΣ πετρες,καλύτερα στημένες,ποιο ομοιόμορφες ως προς το στήσιμο και οχι τοσο ''αφύσικα'' στημένες....αν με ρωτούσες δε ,θα σου έλεγα οτι η χρήση φελιζόλ Ή eggcrate (μιας και ανέφερε ο φίλος παραπάνω) ειναι ΑΝΑΓΚΑΙΑ....μη με ρωτήσεις γιατί το λέω αυτό..ψάξου και δές τι σου γράφουν οι υπόλοιποι...η εμμονή σου να λές δεν κάνω το ένα δεν κάνω το άλλο και να το παίζεις λίγο ιστορία δεν βοηθάει ουτε εσένα ουτε τα ψάρια σου...επίσης για μένα το να κάνεις αλλαγές στο στήσιμο την ώρα του ταίσματος ειναι ΜΕΓΑ ΣΦΆΛΜΑ...θα το κατάλαβες βέβαια κ απο τα νιτρικά...τα ψάρια σου δεν νιώθουν κια τόσο ανετα...απαξ και μπει νερό βουτάμε τα χέρια μέσα μονο αν υπάρχει ανάγκη... 3)οσο για τη σιλικόνη που σου είπαν τα παιδιά...εύχομαι μονο να μην πέσεις σε ψαρια μπουλντόζες ..γιατί τοτε μονο θα σκεφτείς αν επρεπε να ειχες στηρίξει καλύτερα τις πετρες σου...ολα αυτα που σου λέω κ λενε τα παιδιά δεν τα βγάζουμε απο το μυαλό μας..ειναι αποτελέσματα αλλων που δομούν τον ενυδρειακό κοσμο...οπως και να εχει..καλη συνεχεια --------------------- φιλε genecr δεν θυμάμαι που θα βρείς αλλα νομίζω οτι υπάρχει ηδη καποιο ανοιγμένο θεμα εδω στο gab...απο όσο ξέρω χρησιμοποιείται σε sump θαλασσινών ενυδρείων οπότε ρώτα και τους θαλασσινους! |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ηλεκτρολογικά είδη πουλιούνται ως κυψέλες οροφής.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ Malawi 500 ΛΙΤΡΑ + SUB 180 ΛΙΤΡΑ | gianel | Malawi | 11 | 09-04-12 09:05 |
Μαλαουι 300 λιτρα | sx21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 26-03-12 15:08 |
180 λιτρα μαλαουι-τανγκανικα. | Πάνος | Λίγα λόγια για τα "rift lakes" | 39 | 06-07-10 14:36 |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: 45 ΛΙΤΡΑ | dim orestiada | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 10 | 07-04-10 15:35 |
125 λιτρα 2η παρουσιαση.. | platy | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 36 | 28-12-09 15:40 |