|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μη με παρεξηγείς, δε λέω ότι είσαι σωστός ή λάθος, δεν έχω την απαραίτητη εμπειρία, αλλά ας πούμε για το φελιζόλ μου φαίνεται απόλυτα λογικό να πρέπει να βάλεις με τόσες πέτρες... Εντάξει η αεραντλία, και μένα μου αρέσει να βλέπω μπουρμπουλήθρες, άστη, αλλά το φελιζόλ είναι πολύ σωστή πρόταση... Εμένα μου έσπασε ένα 60ρι (όχι από πέτρες αλλά από βλακεία μου) και γέμισε το παρκέ 2 πόντους νέρό... Δε θέλεις να σου συμβεί κάτι αντίστοιχο, πίστεψέ με... Πάντα φιλικά |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι , δεν το είπες... Είπες ότι δε βλέπεις λόγο για την τοποθέτησή του... Απλά ως παθών είπα να σε προλάβω πριν τρέχεις... Επίσης και το κόλλημα των πετρών είναι καλή ιδέα μια που τα ψάρια σου σκάβουν... Εγώ που δε σήκωσα τις πέτρες μου σε ύψος, έβαλα και ποδαράκια σιλικόνης μήπως καθήσουν κάτω και μετά θέλω κανό για να μπω στο σαλόνι... Είναι μεγάλη πίκρα να ψάχνεις με την απόχη τα ψάρια για να τα πετάξεις στη λεκάνη με τα πόδια σου σε 2 πόντους νερό... Δε βλέπω το λόγο να μην το κάνεις όσο πιο ασφαλές γίνεται... Εκτός από την ταλαιπωρία δηλαδή...
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
κολλημα των πετρων δεν θα κανω ποτε γιατι ειμαι ανθρωπος που αλλαζω το στησιμο εστω και μιας πετρας συχνα και δεν μπορω να τις εχω κολλημενες. εξαλλου η σιλικονη θελει μερες για να ειναι ετοιμη να μπει στο νερο (ναι η ενυδρειακη). οποτε δε γινεται |
|
||||
|
||||
![]()
Η αλλαγή του setup δεν αγχώνει τα ψάρια? Τουλάχιστον κόλλα αυτές που είναι πιο επίφοβες να χτυπήσουν το πίσω τζάμι. Όχι μεταξύ τους, απλά βάλε μια μπιλίτσα σιλικόνης στην πλάτη της πέτρας ώστε να υπάρχει ένα buffer μεταξύ πέτρας/τζαμιού... Ούτε αισθητικό πρόβλημα θα έχεις αλλά και ανά πάσα στιγμή αν αλλάξεις διάταξη μπορείς να το βγάλεις ακόμα και με το χέρι σου...
Η bison στεγνώνει πλήρως σε 24h εκτός και αν βάλεις τεράστια ποσότητα... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
η αλλαγη σεταπ που λεω ειναι ειτε μια φορα το μηνα, ειτε καμια πετρουλα. τιποτα που τους αγχωνει παραπανο απο μια αλλαγη νερου! την ωρα του ταισματος το κανω και δεν με παιρνουν καν ειδηση. τελοσπαντων, καλως η κακως, ολα μπορω να τα ακνω αλλα σιλικονη δε βαζω! |
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ, δεν επιμένω... Δικό σου το ενυδρείο... Πάντως όμορφα ψαράκια...
|
|
|||
|
|||
![]()
Εχω παρατηρησει οτι η αμμος μου η χαλαζιακη αφηνει πανω πανω και ειδικα εκει που ειναι οι τρυπουλες απο το σαψιμο τους, μια κρουστα. Δηλαδη και δεν κλεινουν αυτες οι τρυπες και πανω πανω η αμμος σχηματιζει κατι σαν αφρο, δεν ξερω πως να το περιγραψω. Θα ανεβασω φωτο ισως φανει
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ποσες ώρες εχεις φωτισμό...??νιτρικα?
|
|
|||
|
|||
![]()
Φωτισμο εχω περιπου 5 ωρες συν 4 ωρες λεντ. Νιτρικα ειχα ανεβασμενα αρκετα επι 2 μερες αλλα και οταν ειχα η τωρα που εχω κανονικα (10-20) υπαρχει αυτο
|
|
||||
|
||||
![]()
εμενα μου μοιάζει για άλγη πάντως...!..
|
|
|||
|
|||
![]()
τι να σου πω, δεν ξερω. η αληθεια ειναι οτι οσο ειχα φυτα, αυτο το φαινομενο ηταν τεραστιο, σε φαση να υπαρχει αμμος να στεκεται μονη της σε 2-3 εκατοστα υψος σχεδον πετρωμενη
|
|
|||
|
|||
![]()
μερικες φωτογραφιες ακομα απο τις κουκλες μου και απο την αναταραξη μου στο σπρευ μπαρ!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ Malawi 500 ΛΙΤΡΑ + SUB 180 ΛΙΤΡΑ | gianel | Malawi | 11 | 09-04-12 09:05 |
Μαλαουι 300 λιτρα | sx21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 26-03-12 15:08 |
180 λιτρα μαλαουι-τανγκανικα. | Πάνος | Λίγα λόγια για τα "rift lakes" | 39 | 06-07-10 14:36 |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: 45 ΛΙΤΡΑ | dim orestiada | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 10 | 07-04-10 15:35 |
125 λιτρα 2η παρουσιαση.. | platy | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 36 | 28-12-09 15:40 |