|
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δωσε φωτο στον λαο!
![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Φωτο όταν ξαναπάρω μηχανή (η Ζ.. την έμαθε κολύμπι ![]() Η Ψείρα (έτσι την βαφτίσαμε - όχι μόνο λόγω μεγέθους ![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Καλημέρα, συγχαρητήρια σε εσάς και την κόρη σας που αποφασίσατε να πάρετε ένα αδεσποτάκι και όχι να πάτε σε PetShop. Στο Adespoto.gr θα βρείτε συμβουλές , άρθρα ,tips κ πολλά αλλά που θα σας βοηθήσουν με το νέο μέλος !! |
|
||||
|
||||
![]()
εγώ θα πω ότι όλα τα είχε η Μαριωρή ο σκύλος της έλειπε...χε χε χε 2 κόπροι σε ένα σπίτι μπορούν να ζήσουν;
|
|
||||
|
||||
![]()
Κλεοβουλε και σκυλο ! αφου το εδωσες φαρμακο για τα σκουλικια δεν εχεις προβλημα,τωρα θα ξαναπας να το δη ο γιατρος και θα του δωσεις παλι φαρμακο για τα σκουλικια και τελος.
Οταν έρθεις με το καλο θα ερθω για καφε και θα σου πω τα υπολοιπα. |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζησει.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Κλεοβουλε αφου η κορη σου,σου εκανε ενα τετοιο δωρο και αποφασισατε να το κρατησεται ακου τι πρεπει να κανεις.το πηγαινεις σε εναν καλο κτηνιατρο και δεν κανεις αλλαγες.εκεινος θα βγαλει βιβλιαριο υγειας για το σκυλακι και θα σου πει τι χρειαζεται και ποτε.απο τον επομενο μηνα δεν χρειαζεται να χρησιμοποιεις παρασιτοκτονα για τσιμπουρια κτλ.3 εμβολια ειναι τωρα που ειναι μικρο και μετα μια φορα τον χρονο.το χαπι για τα παρασιτα του εντερου ειναι καθε 3 μηνες.τωρα ενα βιβλιο που με βοηθησε σε πολλα και μπορει να το διαβασει ακομα και η κορουλα σου(το σκυλακι πρεπει να εχει την ιδια αντιμετοπιση απο ολους)ειναι της javier villahizan "σκυλος".μιλαει μεσα για κατανοηση του σκυλου για διατροφη σχεσεις εκπαιδευση φροντιδα ρατσεσ τα παντα.απλα αναλογα τα λεφτα που μπορεις να διαθεσεις να προτιμας πραγματα απο τον κτηνιατρο.εγω οτν του επαιρνα αμπουλα για τα τσιμπουρια απο πετ σοπ ο σκυλοσ γεμιζε ενω απο τον κτηνιατρο που πηρα 2 χρονια ουτε δειγμα δεν εχω δει!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και καλώς ήρθες κι απο δω ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
χε χε όχι...εγώ θα βγω έξω ![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οτι θες και μπορω
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποτέ σκύλο μαζί με χελώνα!! | Psaras | Άλλα ζώα | 10 | 04-04-11 13:31 |
Στο αεροπλάνο με το σκύλο μου. | zipo | Άλλα ζώα | 11 | 26-03-11 02:08 |
Βοήθεια!! | Αλέξης6 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 26-10-09 16:09 |
Βοήθεια | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 26-03-07 16:07 |
Βοήθεια | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 19 | 26-02-07 22:44 |