|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παρεθεσα ομως και καποιες εξτρα πληροφοριες, για οσους τις παρουν απο μαντρες (Ερμη κ.λ.π.) οπου η τιμη ειναι κατα πολυ χαμηλοτερη, και μπορεις να βρεις σε πολυ μεγαλη πικοιλια.
|
|||
|
|||
![]()
ξερει κανεις που μπορει να πουλανε κεντρο Αθηνα? δυστυχως ουτε στα Leroy merlin Μπορω να παω ουτε στην Ερμη κτλ λογω μεταφορικου
ειδικα με ενδιαφερουν φεγγαροπετρες |
|
|||
|
|||
![]()
παιδια δυστυχως σημαρα πηγα στα leroy και μου ειπαν οτι σταματησαν να τις φερνουν!εχουν μονο για καρβουνα!μαλλον θα ψαξω σε καποια μαντρα!
|
|
||||
|
||||
![]()
praktiker
|
|||
|
|||
![]()
εχουν σιγουρα εκει η θα τρεχω παλι τσαμπα?
|
|
||||
|
||||
![]()
για πέτρες, άμμο, φυσικά διακοσμητικά και ίσως και ρίζες εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=9802
έχουν μεγάλη ποικιλία. πριν πας πάρε τηλέφωνο να δεις αν έχουν αυτό που θές (μη τρέχεις στο Κορωπί τσάμπα ![]() ανοίγουν από αύριο. ακόμα κάνουν διακοπές ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πηγα κι εγω στα λερου για αντλια, πετρες κτλ αλλα τζιφος. Απο πετρες οτι καλυτερο ειχαν ηταν κατι βοτσαλα κοκκινοπα λεια αλλα δεν μου πολυαρεσαν.
Απο αντλιες τα ιδια, τιποτα καλο. κριμα |
|
||||
|
||||
![]() τελευταια που πηγα πριν κανα διμηνο ειχαν, ειχα αγορασει κι ολας γιατι τη χρησιμοποιω για ντεκορ σε γλαστρες εσωτερικου χωρου
|
|||
|
|||
![]()
παιδια πηγα σημερα στον ΕΡΜΗ και αγορασα πετρες λαβας με 0,43λ το κιλο!πηρα και μαυρη ψηφιδα για το 50λ ενυδρειο μου αλλα δυστυχως αφου την ξεπλυνα της εριξα ακουαφορτε και αφρισε σαν τρελη αρα δεν τη βαζω!αλλα ηταν φτηνη(4ευρω το τσουβαλακι των 22κιλων).
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πετρες | giannisbv | Malawi | 14 | 26-07-12 14:27 |
πετρες | maxmike | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 19-12-11 00:23 |
ΤΙ ΠΕΤΡΕΣ!!!! | antonismag | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 20-09-11 13:16 |
πετρες.......????? | Βασίλης Μαιόπουλος | Malawi | 6 | 24-02-07 01:25 |