|
|
||||
|
||||
![]()
εεεεε τιποτα!! μην εισαι υπερβολικος!
|
|||
|
|||
![]()
δεν ειμαι υπερβολικος. Την προσωπικη μου αποψη λεω. Απο ebay θα αγοραζα μονο κατι που ΔΕΝ μπορω να τον βρω στην χωρα που βρισκομαι απο μαγαζι η αν η διαφορα τιμης αξιζε τον κοπο και το ρισκο.
|
|
||||
|
||||
![]()
ε δλδ ολοι πια σου φερθηκαν μπαμπεσικα? σκατουλακια που εδω εχουν διπλασιες τιμες αξιζει να τα παιρνεις απο εξω....μεχρι να συμμορφωθούν εδω και παψουν να μας κλεβουν....
|
|||
|
|||
![]()
κανεις δεν μου εχει φερθει μπαμπεσικα. Δεν εχω καν αγορασει κατι απο εκει γιατι δεν εχει χρειαστει. Κατι βιβλια με μαζικη παραγγελεια κι αυτο ηταν. Κοιτα, Αν κατι εδω κανει 10 ευρω κι εκει 3, δεν θα μπω στον κοπο, αλλα αν εδω κανει 100 κι εκει 30, ε ναι θα μπω
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
2) ναι οι αναλογιες ειναι οι ιδιες αλλα στο ενα γλιτωνεις 7 ευρω και στο αλλο 70.... ποτε και ουτε προκειται! |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε βαγγελη εισαι πολυ προκατειλημενος και δεν ξερω τον λογο....
εγω απο ebay ψωνιζω συνεχεια χωρις κανενα προβλημα και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εγώ πήρα ΑΡΙ έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
από e-bay από petcumulus ------------------------- Στα Μαθηματικά δεν πρέπει να ήσουν καλός... οι αναλογίες στις τιμές που γράφεις είναι ΙΔΙΕΣ... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Butterfly : 31-08-12 στις 18:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aγορα υγρου τεστ ph προβλημα | achisael | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 08-02-11 03:08 |
βοηθεια για τεστ | rookie | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 14-10-10 19:08 |
βοηθεια αναγνωσης τεστ | popay72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 11-02-07 15:28 |
ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΕΤΡΑ ΤΕΣΤ Ν03 | stratosgeo | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 18-01-05 09:03 |