|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε leda που μενεις?
τι θα βαζεις εμφιαλωμενο??δεν σε συμφερει... ξερω πολλους που δεν βαζουν καν αντιχλωριο και ολα ειναι μια χαρα....υπαρχουν αντιχλωρια οπως της prime αν δεν κανω λαθος που ειναι οικονομικο και δεν χαλασ τοση ποσοτητα οση της τετρα...να τα ψαξεις γιατι πολλες φορες χαλαμε λεφτα σε πραγματα που δεν γνωριζουμε οτι υπαρχουν καλυτερα... εγω στην θεση σου θα προτιμουσα να μην εδινα καθολου λεφτα για αντιχλωριο και να αλλαξω φιλτρο γιατι δυστηχως ειναι ακαταλληλο... τελος κανενας δεν την λεει σε καποιον εδω αλλωστε ο γραπτος λογος δεν εχει υφος και ευκολα παρεξηγειται!!! |
|
||||
|
||||
![]()
αντε παλι με την αλλαγη φιλτρου,θα αλλαξω λεμε!αυριο!
φυλο δεν μπορω να αλλαξω,οποτε φιλη παρακαλω ![]() ευχαριστω και για τις απαντησεις για το νερο,καταλαβα.. εξαλλου και αυτα τα εμφιαλωμενα τα αφηνουν στο λιοπυρι μεσα στα πλαστικα,μηνες ![]() με την θερμοκρασια νερου,πως τα παω?στους 23,5 βαθμους ειναι.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=64374 οριστε και το οικονομικο που σου ελεγα.. το φιλτρο δεν ειχα δει οτι θα αλλαχτει!!!εξ κιουζ μι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ!
καλα,5 ml για 200 λιτρα ειναι?εγω γιατι διαβασα στο κουτακι μου, 5ml για 20 λιτρα? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δες και αυτό το φιλτράκι αν σε βολεύει... Εγώ πήρα τα πιο μικρά μοντέλα για ένα τριαντάρι και ένα εικοσάρι και έχουν αρκετά πλεονεκτήματα:
1. Δε βουλώνουν εύκολα και όταν το κάνουν το σύστημα της σωλήνας που έχουν βγαίνει ολόκληρο και πλένεται πολύ εύκολα 2. Έχει ένα δικό του πλέγμα με 2 σφουγγαράκια και από πίσω ένα αντίστοιχο με άνθρακα το οποίο το κρατάς αν θέλεις σε ένα ντουλάπι μήπως χρειαστεί... Παίρνεις και ένα κουτί siporax mini και γεμίζεις όλο το χώρο πίσω από τα σφουγγάρια με αυτό και έχεις πάρα πολύ βιολογικό υλικό , ακόμα και για χρυσόψαρα... 3. Πιάνει ελάχιστο χώρο από τη στήλη νερού αφού στο νερό πρακτικά βουτάει μόνο η σωλήνα εισαγωγής. Πιστεύω ότι για να βάλεις καλύτερο από αυτό πρέπει να πας σε εξωτερικό φίλτρο |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα, εγω πχ ειμαι ενας απο αυτους που εκοψαν το αντιχλωριο εδω και λιγο καιρο (οχι για λογους οικονομιας βεβαια, ολοκληρο μπουκαλι prime εχω απλα δεν το χρησιμοποιω πια για αποφυγη χημικων και τελικα τα πραγματα δειχνουν πως ειναι καλυτερα ετσι) Απ οσο ξερω το ιδιο εχει κανει κι ο Σπυρος, ΑΛΛΑ η προετοιμασια νερου μας επιτρεπει κατι τετοιο, καθως και τα φιλτρα στη βρυση που κρατανε ολο το χλωριο. Αν δεν υπαρχει φιλτρο στη βρυση (που ειναι φυσικα και για μας καλο οχι μονο για τα ενυδρεια) και δε γινεται σωστη παλαιωση, οξυγονωση κτλ ωστε να γινει ολοκληροτικη αποχλωριωση τοτε η χρηση αντιχλωριου μαλλον ειναι επιβεβλημενη
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
καλες οι πετρες αλλα μη το παρακανεις γιατι στερεις πολυτιμο χωρο απο ψαρια δραστηρια που χρειαζονται αφθονο.
τα φυτα δε μπορω να διακρινω στις φωτο πως τα εχεις βαλει...αλλα αν ειναι κομμενα τα φυλλα του παπυρου ..να ξερεις οτι φυτα που χαλανε ειναι εξισου ρυπογονα με τα ψαρια. σαν προσωρινη λυση θα ειναι ενταξει τα ψαρια με καταλληλο φιλτρο. αφου τα περιμενει και λιμνη μετα ποιος στη χαρη τους. προσεκτικα βηματα ομως γιατι το συστημα σου ειναι καινουριο και οχι ισορροπημενο ακομη...ολα μπορουν να ανατραπουν ευκολα με μια λαθος κινηση. (εκει κολλαει και το "κραξιμο" για το 2ο ψαρι).
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εξαλλου τα τρωνε,ετσι δεν ειναι? και ειπαμε,οχι ταισμα μεχρι να φτιαξει λιγο η κατασταση με το φιλτρο. |
|
||||
|
||||
![]()
Το εμφιαλωμενο, εκτος απο τις απαραδεκτες συνθηκες αποθηκευσης, το ξεχναμε σε ολα τις φασεις της ζωης μας, κυριως για αυτο:
http://tvxs.gr/news/ygeia/eksasthene...as-katanalosis ------------------------- Ο immortal θα ειχε βαλει "ιδιαιτερα" φωτα στο ενυδρειο, γιαυτο και η παρομοιωση ![]()
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 31-08-12 στις 11:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια-ετοιμοθανατο χρυσοψαρακι!!! | ino | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 90 | 06-02-12 23:58 |